ΣΟΚ: Η Μενεγάκη ΕΚΛΕΙΣΕ με ΑΝΤ1! Τελικά, τα ΒΡΗΚΑΝ στα…ΚΡΥΦΑ! Όλες οι λεπτομέρειες!

ΒΟΜΒΑ ΤΩΡΑ! Η Μενεγάκη ΕΚΛΕΙΣΕ με ΑΝΤ1! Τελικά, τα ΒΡΗΚΑΝ στα…ΚΡΥΦΑ! Όλες οι λεπτομέρειες! Μπορεί ο Αντ1 να χε προ καιρού βγάλει ενημέρωση πως δεν έχει κάνει καμία συζήτηση με την Ελένη Μενεγάκη. Προφανώς ή μπλόφαρε ή, την έκανε στο διάστημα που ακολούθησε!

Πάντως η βόμβα έσκασε και θεωρείται πια πως η Ελένη Μενεγάκη θα συνεχίσει την καριέρα της στον Αντ1 και δεν θα την “κλείσει ντε και καλά εκεί” όπως λανθασμένα λένε πολλοί λες και υπάρχει όριο μέχρι πότε θα βγαίνει κάποιος στο γυαλί.

Θα μείνουμε λίγο ακόμα φλυαρόντας σ΄αυτό το θέμα λέγονατς πως το ότι η Ελένη Μενεγάκη έχει κάνει πολλά περισσότερα χρόνια τηλέοραση από άλλες παρουσιάστριες, δεν αποτελεί σημάδι πως ‘έφαγε τα ψωμιά της”.

 

 

Είναι πολύ μικρή ακόμα και το να σκέφτεται κάποιος πότε θα έρθει το τηλεοπτικό της τέλος λόγο προυπηρεσίας, μόνο με άστοχη προσπάθεια μπούλινγκ μοιάζει.

Πάμε τώρα στην είδηση: Μπορεί σε τρεις μήνες η ωραία Ελένη Μενεγάκη να κλείνει έναν χρόνο εκτός τηλεόρασης και να απολαμβάνει οικογενειακές στιγμές, όμως τα τηλεοπτικά κανάλια θεωρούν ότι το… διάλειμμα της «βασίλισσας της τηλεόρασης» κάποια στιγμή θα λάβει τέλος!

Έτσι, οι υπεύθυνοι των σταθμών επεξεργάζονται την επιστροφή της Μενεγάκη για την επόμενη σεζόν και βολιδοσκοπούν τις προθέσεις της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η «βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης» έχει γίνει μήλον της Έριδος σε πολλά κανάλια, αλλά το κανάλι που τη θέλει με τα χίλια είναι ο ΑΝΤ1 και, όπως φαίνεται, κερδίζει στα σημεία, καθώς είναι ο σταθμός στον οποίον η Ελένη ξεκίνησε την πορεία της και θέλει και να την συνεχίσει!

Όπως ακούγεται, λοιπόν, έχει δεχθεί από τον σταθμό του Αμαρουσίου πρόταση τόσο για καθημερινή εκπομπή όσο και για την παρουσίαση εβδομαδιαίου show στην prime time.

Eπειδή η ίδια δένεται και θεωρεί οικογένεια το κάθε κανάλι με το οποίο υπογράφει συνεργασία επιθυμεί το καινούργιο της τηλεοπτικό μετερίζι, μετά τον Alpha, να καταλήξει σε μια μακροχρόνια συνεργασία!

Είναι γνωστό ότι σιχαίνεται τις μεταγραφές και τις αλλαγές.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια, που είναι brand name και στη διαφημιστική αγορά και τους χορηγούς, βάζει πάντα ως στόχο ένα συμβόλαιο διάρκειας «δύο συν ένα» χρόνων πέρα από όρους και ρήτρες τηλεθέασης. Αλώστε, η ίδια είναι τηλεοπτική μετοχή από μόνη της.

Ελένη Μενεγάκη: Η ΠΡΩΤΗ φωτο με την Βαλέρια και την Λάουρα στην αγαπημένη τους παραλία στην Άνδρο!

Σε κάθε περίπτωση, τα πράγματα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέχρι το Πάσχα, αφού κλείνει σιγά σιγά το budget των καναλιών για το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν και όπως είναι φυσικό, η Ελένη Μενεγάκη θα αποτελέσει ένα από τα πιο ακριβά συμβόλαια, αφού σε όποια ζώνη και να την τοποθετήσει ένα κανάλι θα φέρει μια στρατιά από διαφημιστικές εταιρίες στα πόδια της, σύμφωνα με την Espresso.-.

Δημήτρης Λιγνάδης: Η θαμμένη δικογραφία ντοκουμέντο του 1984 για αποπλάνηση 14χρονου αγοριού

O κακός χαμός στο MasterChef