Βόμβα στη Φάρμα: Παίκτρια έρχεται σε ερωτική επαφή με συμπαίκτες, χωρίς συναίσθημα

φαρμα

«Έχουν γίνει πολλά πράγματα που δεν τα έχετε δει στην τηλεόραση. Θέλω να πω ότι αυτό που γίνεται με την Αγγελική Ηλιάδη που είναι κάτι τελείως ανθρώπινο που έχει μία σχέση μέσα στο παιχνίδι… Ok! Για κάποιους μπορεί να είναι λίγο περίεργο, για κάποιους μπορεί να μην είναι. Υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα μέσα στο παιχνίδι.  Με γυναίκα! Έχει σχέση με ερωτικό θέμα αλλά δεν είναι σχέση. Είναι χειρότερες πράξεις.

Γιατί ο τρόπος που έχει γίνει είναι χειρότερος… Μέσα στο σπίτι. Ήταν απλά πράξη, χωρίς τίποτα, ούτε συναίσθημα. Αν μπορούσα να μιλήσω πιο καθαρά. Υπήρχε η πράξη και αν συνδυάσουμε κάποια πράγματα μέχρι σήμερα που μιλάμε είναι το άκρως αντίθετο. Και μετά έχουμε και εκδίκηση στην ουσία» ανέφερε ο Δήμος Περπερίδης στο Πρωινό και συνέχισε:

«Ότι έχει γίνει σ3ξ μέσα στο σπίτι, αυτό θέλει να πει» παρενέβη ο Γιώργος Λιάγκας για να ξεκαθαρίσει τι εννοεί ο πρώην παίκτης της «Φάρμας».

Βόμβα – Παίκτρια στη

«Δε νομίζω ότι ήταν βιολογική ανάγκη. Υπάρχει ένας συγκεκριμένος άνθρωπος μέσα στο σπίτι που επιδιώκει να τα έχει καλά με όλους, και ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και με κάθε άνθρωπο επιδιώκει άλλου είδους σχέση. Απλά τα πράγματα. Υπάρχει πιο πονηρός άνθρωπος από ό,τι βλέπετε εσείς. Γυναίκα. Ας απαντήσουν οι επόμενοι συμπαίκτες μου όταν θα έρθουν, γιατί αν το πω εγώ θα φανεί ότι το κάνω για κάποιον λόγο.

Θα γίνει πιο ενδιαφέρον αν το πει κάποιος άλλος! Δε θα το πω. Θα ακουστεί ότι το κάνω εσκεμμένα. Έχει σχέση έξω από τη Φάρμα αυτή η γυναίκα. Υπάρχει ένας άνθρωπος που επιδιώκει να έρχεται πολύ κοντά με τους συμπαίκτες» κατέληξε ο παίκτης που αποχώρησε απο το ριάλιτι.

Πληροφορίες από το nassosblog.

Spoilers

Στίβος: Η Παναγιώτα Δόση θέλει ρεκόρ το 2022 και χτίζει για το 2023!

Spoilers

Κ.Μακεδονία: Μικρή αύξηση των τροχαίων το 2021, σε σχέση με το 2020. Λιγότερα τα θανατηφόρα