Βόμβα! Ο Γιάννης Μπόλλας εκτός Αναγέννησης, που δηλώνει υπέρ αθλητών, προπονητών και Σωματείων!

Spoilers

Με ανακοίνωση η Αναγέννηση εξέφρασε την αντίθεσή της με θέσεις του μέλους του Δ.Σ. Γιάννη Μπόλλα και θεωρεί πως λειτουργεί εκτός παράταξης.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Γιάννη Μπόλλα που μίλησε στο Sportime: «Όλα πιστεύω ότι έγιναν μετά τα όσα είχα γράψει στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο. Με την κατάκτηση και του χρυσού μεταλλίου από τον Μίλτο Τεντόγλου είχα εκφράσει τη γνώμη πως οι επιτυχίες ήρθαν και από τη διοίκηση του Κώστα Παναγόπουλου. Εγώ δεν πουλάω τους φίλους μου και υπάρχει και υπήρχε μια πολύ καλή σχέση με τον πρώην πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ. Από εκεί και πέρα υπήρχε μια κόντρα με τον αείμνηστο γενικό γραμματέα Βασίλη Σεβαστή», είπε ο Γιάννης Μπόλλας, επί σειρά ετών μέλος του Δ.Σ. της ομοσπονδίας στίβου.

Σε ό,τι αφορά την ανακοίνωση της Αναγέννησης που τον θέτουν εκτός ο ίδιος επισημαίνει: «Στο διάστημα που πέρασε οι περισσότεροι που είναι στην παράταξη δεν ξέρουν από αθλητισμό. Μόνο αντιπολίτευση, χωρίς θέσεις. Εγώ παραμένω μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ και θα παλεύω για το καλό των αθλητών, των προπονητών και των Σωματείων».

Η ανακοίνωση της Αναγέννησης αναφέρει: «Μετά τις τελευταίες δηλώσεις του μέλους του Δ.Σ του ΣΕΓΑΣ Γιάννη Μπόλλα, είναι φανερό ότι δεν εκφράζει πλέον τις θέσεις και τις απόψεις της Αναγέννησης και ως εκ τούτου δεν λειτουργεί πλέον στα πλαίσια της Κίνησης για την Αναγέννηση του Κλασικού Αθλητισμού».

Τόλης Λελεκίδης για το sportime.gr. – sportime.gr – Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Spoilers

Το κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Antenna ταξιδεύει σε όλη τη χώρα

Spoilers

Θρήνος: Νεκρή μετά απο μάχες στα νοσοκομεία η Στέλλα Λεμονίδου