Φαίη Μαυραγάνη: Αυτή η παρουσιάστρια παίρνει τη θέση του Παπαδάκη

Ο ΑΝΤ1 βρήκε την “εκλεκτή” που θα αναλάβει την πρωινή εκπομπή και ετοιμάζεται να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές. Πρόκειται για απόφαση της διοίκησης και του Θοδωρή Κυριακού!
Στο στόχαστρο του ANT1 βρίσκεται Εδώ και μερικούς μήνες η παρουσιάστρια του Οpen Φαίη Μαυραγάνη.

Η παρουσιάστρια βρίσκεται στον τηλεοπτικό σταθμό από την ημέρα που ξεκίνησε να εκπέμπει με την ονομασία Εpsilon και κατάφερε να ξεχωρίσει με τον επαγγελματισμό της αλλά και με τις υψηλές τηλεθεάσεις που καταγράφει τα τελευταία χρόνια.

Ο ΑΝΤ1 και προσωπικά ο πρόεδρος του ομίλου Θοδωρής Κυριακού έχει διακρίνει εδώ και αρκετό καιρό τις ικανότητες της δημοσιογράφου οι οποίες όμως περιορίζονται λόγω της μικρής δυναμικής που έχει το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

Οι πληροφορίες που φτάνουν από το στρατόπεδο του ΑΝΤ1 αναφέρουν ότι η Φαίη Μαυραγάνη θα ήταν η καλύτερη επιλογή για να διαδεχθεί τον βασιλιά του καναλιού Γιώργο Παπαδάκη ο οποίος όπως έχει ανακοινώσει κρεμάει τη γραβάτα του ή την φετινή ή την επόμενη τηλεοπτική σεζόν!

Στον ΑΝΤ1 ήδη έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό για την διαδοχή του Γιώργου Παπαδάκη που βρίσκεται στο τιμόνι της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα 30 χρόνια τώρα και το κενό που θα αφήσει πίσω του θα είναι δυσαναπλήρωτο.

Το σκεπτικό που υπάρχει μέχρι στιγμής είναι την θέση του να αναλάβει μία γυναίκα ώστε να μην θυμίζει σε τίποτα τις χρυσές μέρες του Καλημέρα Ελλάδα!

Πηγή: Εφημερίδα Spirto

Spoilers

Αιμίλιος Σταματάκης: Βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Σερβετάλη

Spoilers

Συντάξεις Ιανουαρίου 2022: Πληρώνονται νωρίτερα πριν τις εορτές