«Βόμβα» από τον Σωτήρη Τσαφούλια: Ο λόγος που διόρθωσε 21 φορές το σενάριο του «Έτερος εγώ» (vids)

Latest

Τη δική του «βόμβα» έριξε ο Σωτήρης Τσαφούλιας, αποκαλύπτοντας το λόγο που διόρθωσε 21 φορές το σενάριο του «Έτερος εγώ».

Ο γνωστός σκηνοθέτης βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 14/11 καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και μέσα σε όλα, ρωτήθηκε και για τις έφηβες κόρες του και τα δύσκολα στοιχεία του χαρακτήρα του. Παράλληλα, εξομολογήθηκε ότι απολαμβάνει να περνάει χρόνο στα Ψαρά, και ειδικά τώρα που πάει μαζί με τις κόρες του, ηλικίας 13 και 16 ετών. Με την ευκαιρία, δείτε τη δήλωσή του για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ειδικότερα, ο Σωτήρης Τσαφούλιας αποκάλυψε τον ψυχαναγκασμό του. «Είμαι μούχλας, δεν πολυβγαίνω από το σπίτι, να πάω κάπου μία βόλτα. Προτιμώ όταν βγαίνω να πάω σε μία ταβέρνα και σε κάποιο κουτούκι» είπε χαρακτηριστικά.

«Η καθημερινότητα στα Ψαρά είναι υπέροχη, όταν πηγαίνουμε με τις κόρες μου. Είναι ένα μικρό μέρος, όπου όλοι είμαστε γνωστοί. Σκεφτείτε, ότι τα κορίτσια βγαίνουν για βράδυ και ξυπνούσα το πρωί στις 9, κι έπαιρνα τηλέφωνο για να δω πού είναι, χωρίς να χτυποκαρδίσω» πρόσθεσε, επίσης, ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας αναφέρθηκε και στο «Έτερος Εγώ»: «Συνήθως είμαι αυστηρός με τον εαυτό μου. Είμαι δύσκολος άνθρωπος και αυτό το δέχονται περισσότερο οι δικοί μου άνθρωποι. Όπως λέω συχνά, οι επιτυχίες μας μας κλειδώνουν και μας φυλακίζουν. Ενώ οι αποτυχίες, σε πεισμώνουν και πας παρακάτω. Το σενάριο του “Έτερος εγώ” το διόρθωσα 21 φορές, γιατί κάθε φορά που το διαβάζεις βρίσκεις κενά και αδυναμίες» σημείωσε.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Logo

Το ανέκδοτο της ημέρας και η γνωριμία στο αεροπλάνο

Logo

Τρελή ανεκδοτάρα με κορνάρισμα: Το “μπιπ” και η θεραπεία