“Βόμβα” από τη Ζέτα Μακρυπούλια για τον Αντώνη Ρέμο – Γιατί χώρισαν;

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Pink Woman” που είχε δώσει πριν αρκετά χρόνια η Ζέτα Μακρυπούλια αποκάλυψε το σούσουρο γύρω από το δαχτυλίδι γάμου που δεν πήρε ποτέ από τον Αντώνη Ρέμο.

Το απόσπασμα από τη συνέντευξή της

To τελευταίο διάστημα διάβασα συνεντεύξεις του Αντώνη Ρέμου που μιλούσε για εσένα. Ξέροντας ότι δεν σου αρέσει να μιλάς για την προσωπική σου ζωή, σε ενόχλησαν δηλώσεις του τύπου «η Ζέτα είναι η γυναίκα της ζωής μου»;

Για να πει κάποιος κάτι σε μια συνέντευξη, πρέπει να υπάρχει πάντα η ανάλογη ερώτηση. Αν ρωτήσεις και εμένα αν ο Χ είναι σημαντικός άντρας στη ζωή μου και όντως είναι, θα πω ψέματα;

Έχεις κάποια σχέση αυτή την περίοδο;

Όχι. Είμαι μόνη μου.

Σου έχουν κάνει ποτέ πρόταση γάμου;

Μου είχαν κάνει στα 14 μου! Και βέβαια κρύφτηκα από το φόβο μου! (Γελάει). Άλλη μια φορά πάλι, είχε έρθει ένας θαυμαστής στο καμαρίνι μου στο θέατρο, κανονικά, με δαχτυλίδι.

Από αυτά που μου λες καταλαβαίνω ότι ο Αντώνης Ρέμος δεν σου έκανε πρόταση γάμου.

Ε, μα τι λέμε τόσα χρόνια! (Γελάει).

Αυτός ήταν ο λόγος που χωρίσατε;

Όχι βέβαια! Όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούμε και οι δύο να σας πείσουμε ότι δεν είχαμε πει ποτέ μεταξύ μας ότι θα παντρευτούμε, αλλά δεν μας πιστεύετε! Μπορεί στο πίσω μέρος του μυαλού μας να υπήρχε αυτή η σκέψη, γιατί περνούσαμε καλά στη σχέση, αλλά ημερομηνία γάμου ή συγκεκριμένο πλάνο δεν υπήρχε.

Η γη της ελιάς spoiler: Η Μυρτάλη πλέον δεν ακούει κανέναν! Γιατί όμως;

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η μοιραία πράξη του Δημήτρη! Τι θα κάνει;