«Βόμβα» από Τάκη Ζαχαράτο: «Έκανα απεργία πείνας, γιατί η Μαρινέλλα δεν…» (vid)

Latest

Ο Τάκης Ζαχαράτος το απόγευμα της Πέμπτης (25/5) βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4 προκειμένου να συναντήσει την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Ο γνωστός performer έριξε τη δική του «βόμβα», αποκαλύπτοντας το λόγο που έκανε απεργία πείνας για τη Μαρινέλλα.

Διαβάστε επίσης: Δημήτρης Κόκοτας: Τι δηλώνει για τη σχέση με τον πατέρα του και το τραγούδι (vid)

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην μεγάλη αδυναμία που τρέφει στην Μαρινέλλα αποκαλύπτοντας την… απεργία πείνας που έκανε σε νεαρή ηλικία! Την ίδια στιγμή δείτε το σχόλιο του Τάκη Ζαχαράτου για τον Βαρουφάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάκης Ζαχαράτος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν ήμουν πέντε χρονών άκουσα την φωνή της στο ραδιόφωνο. Είπα «ποια είναι η κυρία που τραγουδάει» και μου είπαν πως ήταν η Μαρινέλλα. «Αν δεν έρθει τώρα εδώ στο σπίτι, δεν τρώω» λέω. Με κοιτάζαν η γιαγιά και η μαμά, «δεν είναι καλά το παιδάκι» έλεγαν. Αργότερα ρώτησα «που είναι η Μαρινέλλα», μου είπαν πως «δεν είναι εδώ» και τους απάντησα «δεν τρώω». Έκανα απεργία πείνας και δεν έφαγα για τρεις μέρες. Η μαμά και η γιαγιά νόμιζαν πως κάτι έχει το παιδάκι και μου έγραφαν ψεύτικα γράμματα πως ήταν στην Αυστραλία, γιατί είχαμε κάτι ξαδέλφια του μπαμπά εκεί και τους ήρθε αυτό».

«Έρωτας, γράμματα, γράμματα… Περνάνε τα χρόνια, στο σπίτι φυσικά ακούγαμε Μαρινέλλα και θυμάμαι τον εαυτό μου στην τραπεζαρία να έχω ξηλώσει από τον πολυέλαιο τα κρυσταλλάκια και τα έκανα σκουλαρίκια, καθόμουν και έλεγα το «Τολμώ» και τέτοια. Κάτι χάλασε Ξεκινάω σε ένα καφέ στο Κολωνάκι και ένα βράδυ μού λένε «ξέρεις, σήμερα θα έρθει η Μαρινέλλα». Εγώ νιώθω, όχι άνετα, κατευθείαν ότι υπάρχει σύνδεση με το μάτι. Τελειώνει η παράσταση, με έχει αγκαλιά στην πόρτα και μου δίνει συμβουλές».«Εκεί που ήμουν χαμένος σε έναν ωκεανό, η Μαρινέλλα ήταν ο φάρος για να μην χαθώ. Ήταν ο φάρος που είπα ότι θα πάω από εκεί και η ίδια μου είπε ότι θα πάω από εκεί» συμπλήρωσε, επίσης, ο Τάκης Ζαχαράτος στη συνέντευξη που παραχώρησε στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στη δημόσια τηλεόραση.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Δημήτρης Κόκοτας: Τι δηλώνει για τη σχέση με τον πατέρα του και το τραγούδι (video)

Latest

Γιώργος Νταλάρας: Θλίψη για την απώλεια του στενού συνεργάτη του (pic)