«Βόμβα» από Κώστα Καραφώτη: «Το ειδύλλιο με τη Μάρω Λύτρα ήταν…»

Το Fame Story αναμένεται να επιστρέψει στις μικρές μας οθόνες με τη νέα τηλεοπτική σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Star.

Σχεδόν 20 χρόνια μετά τη συμμετοχή του στο «Fame Story 2» ο Κώστας Καραφώτης έκανε μία μίνι αναδρομή στην εποχή που συμμετείχε στο μουσικό talent show.

Διαβάστε επίσης: Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Μου αρέσουν οι αρκετά μικρότεροι άνδρες»

Καλεσμένος στην εκπομπή Flashback για την τηλεοπτική ιστορία του ANT1, ο Κώστας Καραφώτης αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Μάρω Λύτρα που απασχόλησε πολύ τα μέσα εκείνης της εποχής.

Ο τραγουδιστής είπε πως όλα ήταν αληθινά και πως δεν χρειάστηκε κάποιο σχέδιο καθώς δεν ήταν τίποτα στημένο.

Συγκεκριμένα, είπε τα εξής:

«Υπήρξε πολύ κόσμος που ταυτίστηκε με το ειδύλλιο με τη Μάρω που ζήσαμε στο παιχνίδι. Το πιο σημαντικό απ’ όλα ήταν πως όλο αυτό ήταν μια αλήθεια μας τότε. Σίγουρα δεν ήταν κάτι το οποίο χρειάστηκε σχέδιο, προετοιμασία ή κάτι άλλο».

Το τραγούδι «Μίλα μου»

Ο τραγουδιστής είπε πως η καλύτερη στιγμή για εκείνον μέσα στο παιχνίδι, όσον αφορά την ανάθεση των τραγουδιών, ήταν το ντουέτο του με τη Μάρω Λύτρα, «Μίλα μου», το οποίο αγαπήθηκε πάρα πολύ από τον κόσμο.

«Η καλύτερη στιγμή του Fame Story στο κομμάτι της ανάθεσης τραγουδιού, θα το πω εγώ γιατί κανένα άλλο τραγούδι δεν με ακολούθησε δισκογραφικά πέραν του ντουέτο με την Μάρω Λύτρα, ήταν το “Μίλα μου”. Αγαπήθηκε πάρα πολύ και έπαιξε πάρα πολύ στα ραδιόφωνα, κάτι το οποίο βέβαια εμείς δεν το ξέραμε τότε γιατί έπαιζε πάρα πολύ όσο εμείς ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Είχε κάνει όμως αίσθηση».

Η επισυτροφή του Fame Story

Το μουσικό ριάλιτι αναμένεται να επιστρέψει στις οθόνες μας τον Σεπτέμβριο στο .

Ο Νίκος Κοκλώνης θα είναι ο παρουσιαστής του καινούριου κύκλου του μουσικού ριάλιτι σε μια μοναδική υπερπαραγωγή που θα συζητηθεί.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί για τη συμμετοχή τους στην κριτική επιτροπή είναι πολλά, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί κάποιο προς το παρόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ανέκδοτο: Οι 3 φίλοι και η μοιχεία …Γέλιο

Latest

Δέκα διάσημες Ελληνίδες που έχουν απατήσει τον σύντροφό τους και το παραδέχθηκαν! (pics)