«Βόμβα» από Κατερίνα Καραβάτου για την επιμέλεια των παιδιών: «Με τον Κρατερό συμφωνήσαμε…»

Τη δική της «βόμβα» έριξε η Κατερίνα Καραβάτου, αποκαλύπτοντας τι συμφώνησε με τον Κρατερό Κατσούλη για την επιμέλεια των παιδιών τους.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2011 και χώρισε, ύστερα από δέκα ολόκληρα χρόνια. Πολλοί μιλούσαν για αυτό τον χωρισμό, γνωρίζοντας πως υπήρχε απόσταση μεταξύ τους εδώ και αρκετό καιρό, αλλά τώρα μοιάζει να ξεκινά ένας διαφορετικός αγώνας ανάμεσά τους, παρότι στην ανακοίνωσή τους φάνηκε να έχουν λύσει όλα τα προβλήματα.

Μια εκκρεμότητα που δεν έχει λυθεί, σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Yes Magazine», είναι η επιμέλεια των παιδιών και ποιος θα την πάρει. Υπενθυμίζεται, ότι έχουν ένα γιο και μια κόρη, τον Αρίωνα και την Αέλια, των οποίων αμφότεροι οι παρουσιαστές θέλουν το καλό, ψάχνοντας έτσι έναν τρόπο να υπάρξει μια συμβιβαστική λύση.

Η παρουσιάστρια πέρασε μια χρόνια με απώλειες και σημαντικές αλλαγές σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η ίδια εξομολογήθηκε για όλα στο περιοδικό Hello και, μεταξύ άλλων, μίλησε και για το διαζύγιο

Η συμφωνία Καραβάτου και Κατσούλη για τα παιδιά

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής και προσωπικής ζωής σου – το γάμο, τις γέννες σου – έχουμε κάνει πολλές συνεντεύξεις και η εικόνα που έχω για σένα είναι αυτή του ρομαντικού ανθρώπου που χρειάζεται το σημείο αναφοράς του για να είναι καλά. Ήταν δύσκολο να αποδεχθείς ότι θα έπρεπε πλέον να πορευτείς χωριστά με το μέχρι τότε άνθρωπό σου;

Θα μιλήσω μόνο για εμένα, δεν ξέρω πως λειτουργούν οι άλλοι άνθρωποι. Εννοείται πως ήταν δύσκολο. Νομίζω όμως ότι τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα όταν υπάρχουν συνεννόηση, κατανόηση και σεβασμός. Αυτά με τον Κρατερό δεν τα έχουμε χάσει ευτυχώς. Αντίθετα, είμαστε από τους ανθρώπους που τους αρέσει να διατηρούν αυτές τις αξίες. Άλλωστε, είναι σημαντικό και για τα παιδιά μας αφού ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφερόμαστε επηρεάζει δυο πλάσματα που εμείς φέραμε στη ζωή. Ναι μεν ήταν δύσκολο αλλά επειδή και οι δυο το χειριστήκαμε με αξιοπρέπεια, ειλικρινά θεωρώ ότι έγινε όσο το δυνατό πιο ανώδυνα.

Ο Κρατερός σε συνέντευξή του δήλωσε πως όταν κλήθηκε να μιλήσει στα παιδιά, τους είπε ότι δεν αλλάζει σε σχέση με εκείνα.

Ισχύει! Τους τονίσαμε ότι δεν θα απομακρυνθούν από κάποιον από τους δυο γονείς. Με τον Κρατερό δεν έχουμε κάνει κάποια συμφωνία του τύπου θα τα παίρνει κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο. Βλέπει τα παιδιά κάθε μέρα, όπως είμαι και εγώ μαζί τους κάθε μέρα, απλώς δεν ζούμε μαζί. Τα παιδιά όμως μας βλέπουν καθημερινά. Τους είπαμε επίσης πως από εδώ και πέρα θα είναι καλύτερα τα πράγματα και νομίζω πως μέχρι στιγμής δεν έχουμε διαψευστεί.

Πηγή: athensmagazine.gr

Latest

Ζωή Λάσκαρη: Η αποκάλυψη για το… διαζύγιο με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο – «Γι’ αυτόν δεν ξέρω…»

Η Μπαρ Ραφαέλι ποζάρει με μαγιό και «κόβει» την ανάσα (ΦΩΤΟ)