«Βόμβα» από Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Με τον πρώην σύντροφό μου δεν…» (video)

Latest

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών για τον πρώην σύντροφό της και έριξε τη δική της «βόμβα» για τον Στάθη Σχίζα και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Διαβάστε επίσης: «Άγρια» διαμάχη της Κατερίνας Καινούργιου και την Τζόυς Ευείδη: «Πιο κάτω δεν έχει – Κρίμα γιατί νόμιζα ότι…» (video)

«Είμαι πάρα πολύ καλά, πάρα πολύ ήρεμη, παίρνω το χρόνο μου. Σκέφτομαι το τι αξίζω και χρειάζομαι το χρόνο μου. Πιστεύω ότι αυτό που αξίζουμε αργά ή γρήγορα θα έρθει, γιατί ένας χωρισμός κάποιες φορές έρχεται επειδή δεν μπορεί άλλο να εκτιμηθεί η αξία μας. Οπότε, όλα είναι για καλό, παίρνουμε το χρόνο μας. Με τον πρώην σύντροφό μου δεν είμαστε ούτε φίλοι, ούτε εχθροί», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είπε για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Στάθη Σχίζα: «Για μένα δεν έχουν καμία σημασία τα follow και τα unfollow. Εύχομαι και στους δύο τα καλύτερα. Με τον Στάθη μιλάμε λίγο, αλλά δεν έχουμε πει για το χωρισμό τους».

Δείτε το βίντεο

«Χείμαρρος» η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Νιώθω αποστροφή για το Survivor All Star – Δεν μπορώ να δεχτώ ότι…»Για την εμπειρία της από το Survivor All Star μίλησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, την οποία και φιλοξένησαν σήμερα στο Οpen Weekend με την Ελένη Τσολάκη. Η πρώην παίκτρια ήταν «χείμαρρος», αποκαλύπτοντας πως νιώθει αποστροφή για το παιχνίδι.

«Δεν βλέπω το Survivor. Φτάνει, το έζησα αρκετά. Έχω πάθει overdose και νιώθω αποστροφή. Δεν το μετάνιωσα, αλλά αυτήν την φορά ήταν βαρύ και τοξικό, όχι από την άποψη της επιβίωσης αλλά της συνύπαρξης.

Πέρυσι το θυμόμουν με ευχαρίστηση…Με την ευκαιρία, δείτε την κατάθεση ψυχής που έκανε για τη μάχη της με τον καρκίνο.

Αυτήν την φορά δεν μου άφησε καλή γεύση. Για 5.000 ευρώ την εβδομάδα, δεν διστάζουν να πουλήσουν φιλίες, να μιλήσουν άσχημα για συνανθρώπους τους.

Αν με ρωτάς, ίσως είναι η στρατηγική τους για να πηγαίνουν παρακάτω.

Έχουν μπει αποφασισμένοι να βγάλουν χρήματα, που είναι πολύ καλά» σημείωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να δεχτώ ότι είναι ένας ρόλος κι ότι εξυπηρετούν το ριάλιτι, που το εξυπηρετούν για αυτό βρίσκονται εκεί πέρα.

Δεν είναι κάποιος συγκεκριμένος και δεν είχα κάποιους φίλους μέσα στο παιχνίδι για να πω ότι απογοητεύτηκα.

Δεν μπορούσα να διαχειριστώ όλη αυτήν την ανθρωποφαγία.

Όποιος βγαίνει από το Survivor, λέει το ίδιο πράγμα και δεν είναι αγωνιστικό το κριτήριο μάλλον» σχολίασε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Νίκος Ανδρουλάκης : «Από Ολυμπιακός έγινα Παναθηναϊκός» (VIDEO)

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι ποζάρει πάλι με ελάχιστα ρούχα – Αφήνει ελάχιστα στη φαντασία (ΦΩΤΟ)