“Βόμβα” από Άννα Βίσση: “Μια χαρά είναι το που@@@α, ένα επάγγελμα αποδεκτό και…”

Την Άννα Βίσση συνάντησε έξω από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας». Η γνωστή τραγουδίστρια πέταξε «βόμβα», δηλώνοντας πως το που@@@α, είναι ένα επάγγελμα αποδεκτό και χρήσιμο.

«Ο Καρβέλας κι εγώ είμαστε ένα. Ό,τι γράφει είναι σαν να το έχω γράψει εγώ και ό,τι τραγουδάω είναι σαν να το τραγουδάει αυτός. Δε χρειάζονται εξήγηση αυτά πλέον», είπε η Άννα Βίσση με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού «Gazoza».

Στη συνέχεια, η Άννα Βίσση εξήγησε το κεντρικό νόημα του τραγουδιού της αποκαλύπτοντας μάλιστα πως η ίδια ποτέ δεν ήταν άνετη με το φλερτ.

«Το “απόψε η Άννα τα κάνει που@@@α” σημαίνει ότι απόψε η Άννα θα περάσει καλά. Είναι η κάθε γυναίκα απλώς ριμάρει με το όνομά μου. Μια χαρά είναι το που@@@α, ένα επάγγελμα αποδεκτό, χρήσιμο σε αρκετό κόσμο. Το νόημα του τραγουδιού είναι ότι θέλω να βγω έξω από τα ρούχα μου, να ξεσκάσω, να διαμαρτυρηθώ, πολλά μπορεί να σημαίνει.

Το κεντρικό νόημα του τραγουδιού είναι νομίζω το, “τι άλλο πια να κάνω η γυναίκα”. Αρκετές γυναίκες είμαστε φοβισμένες στο να εκφράσουμε τη σεξουαλική μας διάθεση, να φλερτάρουμε πιο άνετα και πιο ευθέως. Οι άντρες είναι πιο ευθείς μαζί μου. Δεν ήμουν άνετη στο να φλερτάρω και νομίζω ακόμα δεν είμαι.

Νομίζω αυτό που τους κρατάει είναι αυτό που είμαι, “η διάσημη Άννα Βίσση”. Με τους άντρες πάντα ήμουν λίγο πιο κρατημένοι, ίσως φταίνε και αυτοί που δεν είναι άνετοι μαζί μου», εξομολογήθηκε η Άννα Βίσση.

Πηγή: athensmagazine.grς

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Ισμήνη και Κωνσταντίνος παίρνουν διαζύγιο

survivor spoiler

Survivor spoiler All Star 29/03/23: Οι Κόκκινοι θα Κερδίζουν το ΕΠΑΘΛΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ