«Βόμβα» από Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Όταν άρχισα να συζώ με τον Φάνη Μουρατίδη ήμουν…» (video)

Για την οικογένεια και τον σύζυγό της, Φάνη Μουρατίδη, μίλησε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στην εκπομπή Στούντιο 4 πριν λίγο καιρό. Η γνωστή ηθοποιός έριξε τη δική της «βόμβα», αποκαλύπτοντας τι συνέβη όταν άρχισε να συζεί με τον σύζυγό της στην αρχή της σχέσης τους.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο πρώτο διάστημα της σχέσης με τον Φάνη Μουρατίδη. «Μέχρι να αποφασίσουμε ότι είμαστε μαζί, μέχρι να είμαστε μαζί, μέχρι να μείνω έγκυος και τα λοιπά πέρασε πολύ λίγος καιρός. Περίπου 3-4 μήνες», είπε αρχικά. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η διαφορά ηλικίας τους.

Διαβάστε επίσης: Αναζητώντας συγκέντρωση και πειθαρχία μέσα στο γήπεδο, ψυχραιμία και καθαρή ματιά στον πάγκο…

«Ήμουν έγκυος όταν μείναμε μαζί. Ο Φάνης μου είπε «πρέπει να μείνουμε μαζί τώρα, πώς θα γίνει;» , αλλά εγώ δεν το είχα σκεφτεί. Είμαι λίγο της συνήθειας κι έλεγα «ωραία είναι μόνη μου, απλά να συναντιόμαστε». Ο Φάνης ήρθε στο δικό μου σπίτι κι όχι -το στερεοτυπικό- εγώ στο δικό του», αποκάλυψε γελώντας.

Όσο για το πρώτο διάστημα της συγκατοίκησής τους, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είπε: «Στην αρχή μου ήταν λίγο άβολο, γιατί ο Φάνης έχει έναν δικό του τρόπο ύπαρξης, διαφορετικό από εμένα. Εμείς γνωριστήκαμε, κάναμε οικογένεια, όλα μαζί. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι δεν είναι σωστό, όμως είμαστε μαζί 15 χρόνια τώρα».

Πηγή: Athensmagazine.grς

Η κατάσταση των online καζίνο στην Ελλάδα: Μια ματιά στην εξέλιξη και την τρέχουσα κατάστασή του

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Φωτογραφίζεται ολόγuμνη και… σταυροπόδι – (φωτογραφίες)