Βίβιαν Κοντομάρη: Ο λόγος που η «Μπέλα» από το «Σόι σου» είχε… σχεδόν τσακωθεί με τη Ζωή Λάσκαρη (VIDEO)

Μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις πραγματοποίησε η Βίβιαν Κοντομάρη στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τη συνεργασία που είχε στο θέατρο με την Ζωή Λάσκαρη και τον λόγο που είχαν τσακωθεί.

«Είχαμε παίξει μαζί, εκείνη με διάλεξε στο “Νύφη κουράγιο” . Τη σκηνοθεσία την είχε κάνει ο Νίκος Μουτσινάς. Με το που με είδε η Ζωή μου είπε να βάλεις ένα τακουνάκι. Έφερε ένα ζευγάρι γόβες και τις έβαλα στην πρεμιέρα για εκείνη» ανέφερε αρχικά η Βίβιαν Κοντομάρη.

«Είχαμε διαφωνήσει και αρκετές φορές. Μία φορά είχαμε σχεδόν τσακωθεί και είχα στενοχωρηθεί πολύ. Μου έλεγε να φέρω τον γιο μου στο θέατρο και της έλεγα ότι πάει στο σχολείο και δεν μπορώ να το κάνω. Μην μου ξαναμιλήσεις μου είπε και μετά με περίμενε στη στάση και μου λέει ”δεν θα μου ξαναμιλήσεις;” και της λέω ”φυσικά θα σου ξαναμιλήσω”» πρόσθεσε η Βίβιαν Κοντομάρη.

# Βίβιαν Κοντομάρη # Ζωή Λάσκαρη

Πηγή

Σείστnκε όλο το θέατρο: Η Ελένη Ράντου ανακοίνωσε τα ευχάριστα μπροστά στο κοινό της και όλοι ξέσπaσαν σε θερμά χειροκροτήματα

Latest

«Φοβήθηκα πάρα πολύ για την κοπέλα! Της είπε «Θα σου…»»: Συγκλονισμένος ο Σπύρος Μαρτίκας με τη ληστεία στο φαρμακείο του (vid)