Viral φωτογραφία: Το κορίτσι με τα 600 τατουάζ που ξόδεψε 250.000 δολάρια για τη μεταμόρφωσή του!

Οι επιληπτικές κρίσεις, η όραση που έχασε για λίγο καιρό και η μάχη με τα προβλήματα ψυχικής υγείας

Δεν μεγαλώνουν όλοι με ανοιχτό μυαλό και σκέψη, η κοινωνία είναι στενόμυαλη. Το στίγμα πίσω από τα τατουάζ πρέπει να εξαλειφθεί». Αυτά είναι τα λόγια της 27χρονης Amber Luke, που όπως καλά καταλάβατε αγαπά τα τατουάζ. Απέχει όμως από τον άνθρωπο που έχει κάνει 1, 2, 3 μπορεί και 4 τατουάζ.

Η Amber έχει μιλήσει στο παρελθόν για τις μάχες που έδωσε με την ψυχική της υγεία και εξήγησε ότι όλες οι παρεμβάσεις στο σώμα της την βοήθησαν να νιώσει καλύτερα με τον εαυτό της. Το 2020 μοιράστηκε μια φωτογραφία της στα 18 με «καθαρό» πρόσωπο. «Ήμουν καταθλιπτική, με τάσεις αυτοκτονίας, μία ζωντανή-νεκρή. Ένιωθα μόνιμα μουδιασμένη. Μισούσα τόσο πολύ τον εαυτό μου, το μίσος αυτό ήταν πολύ βαθύ και με βασάνιζε» ανέφερε.

Τώρα όμως έχοντας κάνει το σώμα της καμβά νιώθει αλλιώς. «Τώρα έχω μεταμορφωθεί σε ένα κορίτσι για το οποίο είμαι περήφανη. Είμαι μια δυνατή γυναίκα που ξέρει ακριβώς ποια είναι και τι θέλει. Όλοι έχουμε μια άποψη για το τι είναι ομορφιά. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να με βλέπει όμορφη» τονίζει.

Η Amber έχει 600 τατουάζ, ακόμα και στα μάτια της! Και όπως υποστηρίζει τα τατουάζ της έσωσαν τη ζωή, καθώς πριν αυτά είχε κατάθλιψη και είχε αποπειραθεί πολλές φορές να αυτοκτονήσει.

Η νεαρή από την Αυστραλία ξόδεψε 250.000 δολάρια για να αλλάξει την εξωτερική της εμφάνιση και λέει ότι δεν μετανιώνει για τίποτα, παρόλο που το τατουάζ στα μάτια την άφησε τυφλή για περίπου τρεις εβδομάδες. Το παρατσούκλι της είναι ο «δράκος με τα μπλε μάτια», καθώς είχε κάνει ένεση στους βολβούς με μπλε μελάνι, μια επώδυνη διαδικασία που κράτησε 40 λεπτά.

Το μοντέλο του Instagram και του OnlyFans έχει επίσης ξοδέψει 70.000 δολάρια για να κάνει αισθητικές παρεμβάσεις σε όλο το σώμα της. Έχει κόψει τη γλώσσα της δύο φορές (γιατί η πρώτη απόπειρα απέτυχε), για να μοιάζει σαν φίδι, έχει υποβληθεί σε αυξητική στήθους, έχει γεμίσει μάγουλα και χείλη, έχει τοποθετήσει μυτερά εμφυτεύματα στα αυτιά της και έχει επίσης κάνει ανόρθωση γλουτών για να αποκτήσει αντίστοιχα οπίσθια Βραζιλιάνας. Έχει σε όλα τα σημεία του σώματός της σκουλαρίκια, ενώ έχει επίσης ακονίσει τους κυνόδοντές της.

Το πρώτο τατουάζ στα 16 και τα προβλήματα ψυχικής υγείας
«Ήμουν 16 χρονών όταν έκανα το πρώτο μου τατουάζ, ένιωσα να απελευθερώνομαι από την αρνητική ενέργεια. Ήταν για μένα ένα ορόσημο. Αισθάνθηκα ευφορία, γαλήνη, κάτι τόσο οικείο. Δεν μετανιώνω για τίποτα» είπε η 27χρονη στο Studio 10 και αναμεταδίδει η Daily Mail.

Όπως λέει η εμπειρία των τατουάζ «έφερε στην επιφάνεια την ανθεκτικότητά της, ενώ απέκτησε και πολλές γνώσεις για την ανατομία του σώματος» αν και το σώμα της αντέδρασε κάποιες φορές στον πόνο που βίωσε, με την ίδια να παθαίνει επιληπτικές κρίσεις, ενώ δεν είναι επιληπτική.

Σασμός Β Κύκλος spoiler: Αυτή η σύλληψη και ο χωρισμός θα συνταράξουν το χωριό

Survivor 5 spoiler: Ο Άρης Σοιλέδης είπε τι συνέβη τελικά με τη Σοφιάννα! Όλη η Αλήθεια μόνο εδώ …