Menu

Βίωμα σεξουαλικής κακοποίησης και αναγκαστικής χορήγησης φαρμάκων: Το δραματικό μαρτύριο ενός θύματος

Η Πάρις Χίλτον περιέγραψε σε ομιλία της στην επιτροπή του Κογκρέσου που εξετάζει την ενίσχυση της προστασίας της παιδικής πρόνοιας την κακοποίηση που βίωσε ως έφηβη στα οικοτροφεία στα οποία την έστελναν οι γονείς της λόγω της «προβληματικής συμπεριφοράς» που είχε.

Μάλιστα, η Πάρις Χίλτον παρότρυνε το Κογκρέσο, σύμφωνα με το USA Today, να εκσυγχρονίσει το σύστημα παιδικής πρόνοιας των ΗΠΑ, ώστε να προστατευτούν τα παιδιά.

«Όταν ήμουν 16 χρονών με άρπαξαν από το κρεβάτι μου στη μέση της νύχτας και με μετέφεραν σε μία από τις τέσσερις δομές που θα έμενα», ανέφερε η διάσημη κληρονόμος στην ομιλία της.

«Για δύο χρόνια, το προσωπικό μου χορηγούσε αναγκαστικά φάρμακα και με κακοποιούσε σεξουαλικά. Με περιέφεραν βίαια, με έγδυναν, με πετούσαν στην απομόνωση», πρόσθεσε η ίδια.

Μάλιστα, εξήγησε ότι οι γονείς της δεν γνώριζαν τίποτα για αυτά τα βασανιστήρια και ότι είχαν «εξαπατηθεί» από τα πανάκριβα οικοτροφεία που την έστελναν, θεωρώντας ότι οι παροχές και οι μέθοδοί τους ήταν πολύ καλές.

«Μπορείτε, λοιπόν, να φανταστείτε την κατάσταση των νέων που τοποθετήθηκαν από το κράτος και δεν έχουν ανθρώπους να τους επισκέπτονται τακτικά;» αναρωτήθηκε η Πάρις Χίλτον, η οποία έχει χαρακτηρίσει τον εαυτό της και όλα τα παιδιά που έχουν περάσει κάτι αντίστοιχο «αληθινούς survivors».

«Αυτή η βιομηχανία των 23 δισεκατομμυρίων δολαρίων το χρόνο βλέπει αυτά τα άτομα σαν δολάρια και λειτουργεί χωρίς ουσιαστική επίβλεψη», τόνισε η ίδια, επισημαίνοντας στην πορεία: «Τι είναι πιο σημαντικό; Η προστασία του κέρδους ή οι ζωές αυτών των νέων; Ως μητέρα, αυτές οι ιστορίες μου ραγίζουν την καρδιά».

«Αν είστε παιδί σε ίδρυμα της πρόνοιας να ξέρετε αυτό: Σας βλέπω, σας νιώθω και είμαι εδώ για εσάς», κατέληξε η Πάρις Χίλτον, δηλώνοντας ότι «θα είναι η φωνή για τα παιδιά που οι φωνές τους δεν ακούγονται» και «δεν θα σταματήσει μέχρι η νεολαία της Αμερικής να είναι ασφαλής».

Written by admin

Exit mobile version