Βίκυ Βολιώτη: Δηλώνει αυστηρή μαμά – Θα έμπαινε στη διαδικασία και δεύτερης υιοθεσίας;

«Η Άννα ζητάει συνεχώς αδελφάκι» λέει για την κόρη της η αγαπημένη ηθοποιός

Συνέντευξη στο «Happy Day» και τη δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου παραχώρησε η Βίκυ Βολιώτη και μίλησε για την πολυαγαπημένη της κόρη, την Άννα, την οποία υιοθέτησε από την Αιθιοπία.

«Έχω ορκιστεί ότι θα αφιερώνω χρόνο στους ανθρώπους που αγαπώ, κυρίως λόγω προσωπικών απωλειών. Και ως έναν μεγάλο βαθμό το έχω καταφέρει. Νιώθω άσχημα που δε μπορώ να αφιερώσω χρόνο στην κόρη μου. Είναι ο μόνος άνθρωπος που αισθάνομαι ότι θα ήθελα κι άλλο, αλλά δεν έχω χρόνο. Από τη στιγμή που γίνεσαι γονιός, παλεύεις με τις τύψεις σου και τον χρόνο που αφιερώνεις στο παιδί σου» εξομολογήθηκε η 50χρονη, ταλαντούχα ηθοποιός, αναφέροντας ότι η κόρη της βλέπει κάποιες φορές «ανταγωνιστικά» τη δουλειά της.

Όσον αφορά την υιοθεσία της κόρης της, τις σκέψεις και τα συναισθήματα που την κατέκλυσαν όταν αυτή η διαδικασία ολοκληρώθηκε, σημείωσε: «Δεν ήταν εύκολη. Όταν την είδα, είπα “αυτό είναι το παιδί μου”. Όταν γυρίσαμε στην Ελλάδα, ένιωσα όπως όταν γυρνούν οι γονείς από το μαιευτήριο, πώς θα το κάνω μπάνιο κτλ.

Ο σύζυγός μου ασχολείται πολύ μαζί της, δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Τον αγαπάει πολύ κι εκείνος το ίδιο. Όταν πρέπει, είμαι αυστηρή μαμά. Δεν της αρέσει, αλλά δεν γίνεται αλλιώς».

Υπάρχουν σκέψεις για δεύτερη υιοθεσία; «Υπάρχουν, αλλά πολύ γενικά». Όπως είπε η Βίκυ Βολιώτη, η κόρη της, Άννα, ζητάει αδελφάκι και πρόσθεσε: «Ναι, θα έμπαινα πάλι σε αυτή την διαδικασία της υιοθεσίας».

 

 

Παντρεύεται τον Σεπτέμβριο ο Ηλίας Βρεττός – Πανέμορφη η νύφη!

Survivor Ελλάδας: Δεν άρεσε στον Κώστα Πηλαδάκη η αναφορά του Αντζούν στις πρώην του