Βίκυ Κάβουρα: Οι γνωστές ΣΧΕΣΕΙΣ, η ηλικία, το ύψος και τα κιλά

Βίκυ Κάβουρα βιογραφία: Οι γνωστές ΣΧΕΣΕΙΣ, η ηλικία, το ύψος και τα κιλά Βίκυ Κάβουρα
Γενικές πληροφορίες
Όνομα στη
μητρική γλώσσα Βίκυ Κάβουρα (Ελληνικά)
Γέννηση Βασιλική Κάβουρα
27 Ιουνίου 1988 (32 ετών)
ΣπάρτηΗ Βίκυ Κάβουρα φωτογραφήθηκε με μαγιό για το εξώφυλλο του νέου τεύχους του Shape και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε στο περιοδικό τους κανόνες της για να νιώθει καλά με τον εαυτό της και να παραμένει σε φόρμα.

Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΚΛΩΝΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΚΥ ΚΑΒΟΥΡΑ – «ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ»

Συμφιλιώσου με τα κιλά σου: «Έχω περάσει διάφορα με τα κιλά μου: από τη φάση που ήταν το παν για μένα και στενοχωριόμουν αν έπαιρνα ένα γραμμάριο, μέχρι την ακριβώς αντίθετη, που δεν ήθελα να χάσω γραμμάριο. Ήθελα, θυμάμαι, να είμαι juicy στο πρώτο σίριαλ στο οποίο συμμετείχα, στο Αμάρτημα της Μητρός μου. Ήταν αστείο, γιατί ανέβαινα στη ζυγαριά και αν είχα χάσει λίγο, ένιωθα το ίδιο πράγμα που ένιωθα παλιότερα όταν έπαιρνα λίγο. Γενικά έχει επηρεάσει τη ζωή μου πολύ η λέξη “βάρος”. Τώρα πια την έχω αγαπήσει, φροντίζω όμως να μην ξεφεύγω από αυτό που έχω στο μυαλό μου».

Είμαστε ό,τι τρώμε: «Το concept πια είναι “επιστροφή στη φύση”. Είναι σημαντικό η πρώτη ύλη να είναι αγνή. Εγώ το ψάχνω πολύ με όλα όσα καταναλώνω και δεν αγγίζω τις μεταλλαγμένες τροφές. Σε όποιον ξέρω από την επαρχία ζητάω να μου στέλνει και κάτι. Μέχρι και σε όσους έρχονται στο θέατρο από την επαρχία τους λέω “ένα αβγό, ρε παιδιά, δε φέρατε…”».

«Δεν “έφαγα” εγώ τη Βίκυ Κάβουρα από το J2US»

«Άκου» το σώμα σου: «Ευτυχώς, πλέον στην εποχή μας αναγνωρίζουμε το υγιές, γυμνασμένο σώμα και δεν έχουμε εμμονή με τα ανορεξικά πρότυπα. Το πιο σημαντικό είναι να μάθουμε να “ακούμε” το σώμα μας, αυτό ξέρει και στέλνει τα μηνύματά του κι εμείς πρέπει να μάθουμε να τα “ακούμε”. Είμαστε μοναδικοί ως άνθρωποι, γι’ αυτό και η διατροφή μας πρέπει να είναι μοναδική. Δεν είναι σωστό να ακολουθούν όλοι μια διατροφή με 1.600 θερμίδες, για παράδειγμα, γιατί ο καθένας μπορεί να χρειάζεται κάτι διαφορετικό».

Απόφυγε τις υπερβολές: «Έχω κάνει πολλές υπερβολές στο βωμό του fitness: υπήρχε περίοδος που πήγαινα δύο φορές την ημέρα στο γυμναστήριο –και μάλιστα με χαρά– και έτρωγα κοτόπουλο και σαλάτα 6 ημέρες την εβδομάδα για 2 χρόνια. Είναι περιττό να πω ότι ήταν τραγικό και δεν πρέπει να το κάνει κανείς. Τώρα τρώω τα πάντα (εκτός από κοτόπουλο με σαλάτα). Όταν βλέπω, πλέον, ότι ανεβαίνει λίγο ο δείκτης της ζυγαριάς, ποιοτικά δεν αλλάζω κάτι στη διατροφή μου, απλώς μειώνω λίγο την ποσότητα, κυρίως το βράδυ».

Ανακάλυψε τα οφέλη της άσκησης: «Για μένα η άσκηση είναι τρόπος ζωής. Έχω εκπαιδευτεί για ομαδικά προγράμματα tae bo και Pilates. Το τελευταίο το αγάπησα όταν ξεπέρασα κάποια προβλήματα που είχα στη μέση».

Μη βαριέσαι: «Κι εγώ πολλές φορές βαριέμαι να γυμναστώ. Αλλά μία, άντε δύο μέρες. Το γυμναστήριο για μένα είναι παιδική χαρά. Πηγαίνω και λέω “θα παίξω εδώ, θα παίξω εκεί…”. Αν περνούν οι μέρες ή οι μήνες και το βλέπεις σαν αγγαρεία, άλλαξε τρόπο εκγύμνασης. Δοκίμασε άλλα πράγματα, βόλεϊ, πατίνια, οτιδήποτε».

ΦΙΛΙΚΑ “ΣΦΑΞΙΜΑΤΑ”! Η ΒΙΚΥ ΚΑΒΟΥΡΑ ΞΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΣ ΠΟΙΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ!

Εθνικότητα Ελληνική
Εκπαίδευση και γλώσσες
Μητρική γλώσσα Ελληνικά
Ομιλούμενες γλώσσες Ελληνικά
Σπουδές Θέατρο των Αλλαγών
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότητα
ΗθοποιόςΠαρουσιάστρια
Οικογένεια
Αδέλφια Παναγιώτης Κάβουρας
Εν ενεργεία 2010-σήμεραΠρώτα Χρόνια

Βίκυ Κάβουρα για Νίκο Κοκλώνη: Άλλα πράγματα πίστευα εγώ και άλλα ισχύουν

Γεννήθηκε στις 27 Ιουνίου του 1988 στην Σπάρτη όπου πέρασε τα παιδικά της χρόνια. Σε ηλικία 18 ετών εγκαταστάθηκε στην Αθήνα με σκοπό να σπουδάσει υποκριτική ενώ παράλληλα εργαζόταν ως σερβιτόρα, καθηγήτρια pilates και γυμνάστρια.[1] Ξεκίνησε τις σπουδές της στην δραματική σχολή “Θέατρο των Αλλαγών” και αποφοίτησε τρία χρόνια μετά.[2] Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ως ηθοποιός στην τηλεόραση έγινε το 2010 με μικρό ρόλο σε ένα επεισόδιο της σειράς Μίλα Μου Βρώμικα. Την ίδια χρονιά ακολούθησε η συμμετοχή της στην ιστορία “Εγκυμοσύνη” της κοινωνικής σειράς του ALPHA Οικογενειακές ιστορίες.

Βίκυ Κάβουρα: “Το ότι έμεινα χωρίς δουλειά και ο Νίκος Κοκλώνης το ήξερε”

Βιογραφικό
Τηλεόραση
Το 2011 πήρε τον πρώτο της μεγάλο τηλεοπτικό πρωταγωνιστικό ρόλο. Συγκεκριμένα, μετά από διάφορες οντισιόν, κέρδισε το ρόλο της Έλενας Τσιριγώτη στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1, Το αμάρτημα της μητρός μου (σκην. Αλέξανδρου Ρήγα), συμπρωταγωνιστώντας μαζί με τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, τη Ρένια Λουιζίδου και τον Ορέστη Τζιόβα.[3]. Τη σεζόν 2013-2014 εντάχθηκε στο καστ του τρίτου κύκλου της καθημερινής σειράς του MEGA, «Κλεμμένα Όνειρα» (σκην. Δημήτρη Αρβανίτη), υποδυόμενη τη Σόνια Βέργου.

ΒΙΚΥ ΚΑΒΟΥΡΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ: «ΠΕΡΝΑΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ»

Την επόμενη σεζόν συνέχισε την συνεργασία της με τον σκηνοθέτη Δημήτρη Αρβανίτη, έχοντας έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά «Δικαίωση» στο MEGA παίζοντας μεταξύ άλλων με τους Αλέξανδρο Σταύρου, Νίκη Παλληκαράκη και Κάτια Νικολαΐδου. Το 2017, συνεργάστηκε και πάλι με τον Αρβανίτη, κρατώντας το ρόλο της Σύλβιας στην καθημερινή σειρά του STAR, «AR3NA».[4] Την ίδια χρονιά έκανε και μία guest εμφάνιση στα δύο πρώτα επεισόδια του τέταρτου κύκλου της σειράς του ALPHA, «Το σόι σου».

Βίκυ Κάβουρα: Λύγισε μπροστά στην κάμερα για το πρόβλημα υγείας του πατέρα της

Το 2018 έλαβε μέρος στον έκτο κύκλο του ελληνικού χορευτικού σόου του ANT1 «Dancing with the Stars» όπου κατέκτησε την 13η θέση.[5][6][7] Την ίδια περίοδο έπαιξε μαζί με τον Πέτρο Λαγούτη και τον Δημήτρη Λιακόπουλο σε ένα μία ιστορία της αστυνομικής σειράς του ΑΝΤ1, «Έγκλημα και Πάθος» (σκην. Δημήτρη Αρβανίτη). Το 2019, έκανε μια guest εμφάνιση στην κωμική σειρά του OPEN, «Για πάντα παιδιά» και συμμετείχε ως συμπαρουσιάστρια του Νίκου Κοκλώνη στο εβδομαδιαίο ψυχαγωγικό σόου «It’s Show Time» στο ίδιο κανάλι. Από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούλιο του 2020 συμπαρουσίασε και πάλι μαζί με τον Κοκλώνη το μουσικό σόου «Just the 2 Of Us» στο OPEN.

“Δεν την “‘εφαγα” εγώ τη Βίκυ Κάβουρα”,λέει η ανιψιά του Σαββίδη (βίντεο)

Κινηματογράφος
Έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο, το 2015, στο remake της ταινίας «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός» (σκην. Στράτου Μαρκίδη).

Το 2018 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην ταινία «The Bachelor 3» (σκην. Γιάννη Παπαδάκου) ενώ το 2020, έπαιξε στην ταινία «Χαλβάη 5-0» (σκην. Μάρκου Σεφερλή).

Θέατρο
Τη σεζόν 2013-2014, έπαιξε στην παράσταση «Λολίτα» στο Θέατρο Άλεκτον. Ακολούθησαν οι παραστάσεις «Ιερή Πόρνη» (2014-2015) στο Θέατρο Αγγέλων Βήμα, «Bam Bam» (2015-2016) στο Θέατρο Χυτήριο, «Πετάει Πετάει» (2016-2017) στο Θέατρο Χυτήριο, «Άντρες έτοιμοι για όλα!» (2017-2018) και «Διπλή Ταρίφα» (2018-2019) στο Θέατρο Αθηνά.

Ανέκδοτο: Ένας παππούς 97 ετών πάει σε έναν ασφαλιστή …! Απίστευτο γέλιο

Ρούλα Κορομηλά: Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ που ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ… Το αυτοάνοσο που έχει…