Βίκυ Κάβουρα: Μιλά για τον Τζαβέλλα και στάζει… μέλι – «Πάμε παντού ως ζευγάρι» (VIDEO)

Τους τελευταίους μήνες η Βίκυ Κάβουρα διανύει μια πολύ όμορφη φάση στην προσωπική της ζωή καθώς ο έρωτας της έχει χτυπήσει την πόρτα.

Η γνωστή ηθοποιός έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του ποδοσφαιριστή Γιώργου Τζαβέλλα και παρότι αποφεύγουν να μιλάνε για τη σχέση τους, δεν κρύβουν τον έρωτά τους κάνοντας διάφορες αναρτήσεις στα social media αλλά και αρκετές δημόσιες εμφανίσεις.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρωινό μας και την Ελένη Μουστάκη η Βίκυ Κάβουρα αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή εξηγώντας πως δε νιώθει άνετα να μιλά για τέτοια θέματα αλλά δεν κρύβει και κάτι.

«Το Instagram είναι προσωπικός μου λογαριασμός. Ανεβάζω ό,τι νιώθω κάθε φορά ότι θέλω να μοιραστώ με τους followers μου. Ό,τι νιώθω εγώ. Αισθάνομαι πολύ αμήχανα όταν με ρωτάνε για την προσωπική μου ζωή. Αυτή η περίοδος για εμένα είναι μια καλή φάση. Με τον Γιώργο πάμε παντού ως ζευγάρι και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τις παπαρατσικές φωτογραφίες» είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Κάβουρα.

# Βίκυ Κάβουρα # Γιώργος Τζαβέλλας

Latest

Σαν τον Ποσειδώνα! «Το χρειαζόμουν» – Ο Μπισμπίκης βγήκε από τη θάλασσα και τρέλανε την Βανδή με το δασύτριχο κορμί του (photos)

Latest

Απομονωμένος, με πενιχρή σύνταξη: Ο Ντίνος Καρύδης στο εξοχικό του – Η μοναξιά και οι δυσκολίες