Βίκυ Κάβουρα: «Δεν κρύβω ότι είμαι ευτυχισμένη με τη σχέση με τον Τζαβέλλα»

Συνέντευξη παραχώρησε η Βίκυ Κάβουρα στην εκπομπή «Happy Day», όπου μίλησε για τον χαρακτήρα της, τις απορρίψεις που έχει βιώσει επαγγελματικά, για τους ανθρώπους που έχει δίπλα της, καθώς και για τη σχέση της με τον Γιώργο Τζαβέλλα.

Η ηθοποιός είπε αρχικά για την προσωπικότητά της: «Είμαι ευαίσθητη. Ενώ είμαι πολύ δυναμικός άνθρωπος, με πιάνουν οι ευαισθησίες μου και δεν μου αρέσει αυτό. Θα με προτιμούσα να είμαι πάντα σκληρή. Έχει τύχει 2-3 φορές να κλάψω μέσα στο αυτοκίνητο λόγω δουλειάς. Θυμάμαι μια φορά που είχα πιεστεί από έναν σκηνοθέτη, μπήκα μέσα στο αμάξι, έκλαψα αλλά μετά, την επόμενη μέρα ένιωθα πολύ πιο δυνατή».

Και πρόσθεσε σχετικά με τα «όχι» που έχει λάβει στη δουλειά της: «Έχει τύχει να με απορρίψουν με έντονο τρόπο. Δεν μπορώ να πω ότι αυτό δεν με ρίχνει ή ότι δε χάνω την αυτοπεποίθησή μου ως ηθοποιός αλλά, την ξαναβρίσκω. Συνήθως όποιος νιώθει ότι έχει δύναμη, προσπαθεί να πατήσει τον πιο αδύναμο κι εγώ έχω υπάρξει πολλά χρόνια αδύναμη, ανυπεράσπιστη».

«Η ζωή είναι δύσκολη. Κάποιοι άνθρωποι νομίζουν ότι κάποιοι άλλοι έχουν ασυλία. Μου στέλνουν στο instagram, “τι ανάγκη έχεις εσύ που τα έχεις όλα”. Προσπαθώ για όλα, προσπαθώ γι΄ αυτά που θέλω κάθε μέρα. Έχω περάσει πολλές ευαίσθητες φάσεις στη ζωή μου. Με βλέπω πιο μικρή και θέλω να μου χαϊδέψω τα μαλλάκια. Έχω παλέψει πάρα πολύ στη ζωή μου. Ποτέ δεν ήταν εύκολη η ζωή μου. Οι γονείς μου είναι δυο γλυκίτατοι άνθρωποι. Με λατρεύουν και τους λατρεύω αλλά δε τους βάζω στα δικά μου προβλήματα, από πολύ μικρή», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βίκυ Κάβουρα.

Σε άλλο σημείο, τοποθετήθηκε και ως προς το επάγγελμα του ηθοποιού αλλά και ως προς τις προτεραιότητές της:

«Το επάγγελμα του ηθοποιού είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο επάγγελμα. Έχουν υπάρξει στιγμές που σκεφτόμουν πως θα βγει ο μήνας. Τα χρήματα για μένα, έχουν δεύτερη-τρίτη σημασία. Σημασία έχει η αγάπη. Με αυτή γεμίζει. Το οικονομικό δεν είναι κριτήριο επιλογής ούτε για φίλο, ούτε για σύντροφο, ούτε για τίποτα. Την ασφάλεια την αναζητώ 100% και πολλές φορές ίσως και να την απαιτώ και να γίνομαι κουραστική από αυτό. Τρέφομαι από την αγάπη, δεν με ενδιαφέρει το φαγητό και το νερό. Με ενδιαφέρει να παίρνω συνέχεια αγάπη, κάθε μέρα».

Τέλος, η Βίκυ Κάβουρα προχώρησε σε επιβεβαίωση της σχέση της με τον Γιώργο Τζαβέλλα: «Το ότι δημοσιοποίησα τη σχέση μου μέσα από το Instagram σημαίνει ότι δεν κρύβω κάτι αλλά δεν θα το συζητήσουμε κιόλας. Ότι ήταν να πω το είπα μέσα από αυτή την ανάρτηση. Είμαι ευτυχισμένη».

Κριστιάνο Ρονάλντο-Χορχίνα: Με αυτή τη ΦΩΤΟ διέψευσαν όλες τις φήμες

Latest

Σωστό θεριό – Κοστίζει όσο ένα διαμέρισμα: Το υπερπολυτελές αυτοκίνητο Κάτιας Ζυγούλη και Σάκη Ρουβά θα σας αφήσει άφωνους!