Βίκυ Καγιά: To αποκαλυπτικό σταυροπόδι της θα σου σηκώσει την διάθεση – instagram

Η Βίκυ Καγιά γνωρίζει όλα όσα χρειάζονται για να βγει μια φωτογραφίση επιτυχήμενη αφού ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ σε ηλικία 14 ετών, συμμετέχοντας σε διάφορες καμπάνιες και φωτογραφήσεις για περιοδικά.

Σε ηλικία 19 ετών αποφάσισε να ασχοληθεί πιο επαγγελματικά με το μόντελινγκ, γι’ αυτό εγκαταστάθηκε στο εξωτερικό, αφήνοντας την Ελλάδα και την οικογένεια της.

Ξεκίνησε από δουλειές στο Παρίσι και συνέχισε στη Γερμανία, το Μιλάνο και το Λονδίνο. ενώ για επτά χρόνια έζησε και εργάστηκε στη Νέα Υόρκη. Από το 2005 ζει και εργάζεται στην Ελλάδα και πλέον την βλέπουμε μέσα απο την τηλεόραση να δίνει συμβουλές αλλά και να μαγεύει με τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις.

Η εντυπωσιακή fashion expert, μοντέλο και παρουσιάστρια που όλα δείχνουν ότι γυρίζει στο GNTM μετά το διάλλειμα που έκανε με το Dancing With The Stars, το οποίο βέβαια δεν πήγε καθόλου καλά καταφέρνει και αναστατώνει με ένα βίντεο φωτιά το οποίο το ανάρτησε στο instagram και προκάλεσε πάταγο.

Αυτή φορά για την δημιουργία ενός διαφημιστικού η Βίκυ Καγιά μας δίνει στο πιάτο ένα video απο το backstage της φωτογράφισης η οποία πραγματικά θα σου σηκώσει την….διάθεση στα ύψη.

Απολαύστε την

Το πρόβλημα υγείας της Ελένης Φουρέιρα -Γιατί ακυρώνει τις εμφανίσεις της

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η δολοφονία και η απαγωγή! Ο Λυκούργος στα χειρότερα του