Βίκυ Καγιά: Σικ και σέξι, σε νέα διαφημιστική καμπάνια, με ψηλοτάκουνα πέδιλα

Aυτοπεποίθηση και θηλυκότητα εκπέμπει η διάσημη παρουσιάστρια και μοντέλο

Δεν χωρά αμφιβολία πως η Βίκυ Καγιά είναι μία από τις όμορφες παρουσίες στην ελληνική TV. Ακομπλεξάριστη και γεμάτη θετική ενέργεια, έχει κερδίσει την αγάπη μας και το θαυμασμό πολλών ανδρών. Φέτος, την απολαμβάνουμε καθημερινά στο απόλυτο παιχνίδι μόδας «Shopping Star», όπου δίνει στιλιστικές συμβουλές, απαραίτητες για κάθε γυναίκα που προσέχει την εξωτερική της εμφάνιση και θέλει να τραβά τα βλέμματα πάνω της.

Παράλληλα, είναι αρκετά ενεργή στο Instagram, όπου μοιράζεται με τους περισσότερους από 645.000 followers της στιγμές από την επαγγελματική και προσωπική της ζωή. Και χθες, Τρίτη 12/4, η Βίκυ Καγιά προκάλεσε μία ωραία αναστάτωση στους χρήστες της δημοφιλούς, διαδικτυακής πλατφόρμας, όταν δημοσίευσε μία backstage φωτογραφία από τη διαφημιστική καμπάνια γνωστής εταιρείας υποδημάτων για τη σεζόν Άνοιξη Καλοκαίρι 2022, κεντρικό πρόσωπο της οποίας είναι εκείνη.

Στο εν λόγω στιγμιότυπο, βρίσκεται στο studio φωτογράφισης. Αποπνέοντας σεξαπίλ και αυτοπεποίθηση, κάθεται σε μία καρέκλα και κρατά στο αριστερό χέρι της ένα κομψό, τσαντάκι χειρός, σε φούξια απόχρωση. Τεντώνει το χέρι της και το ενώνει με εκείνο ενός άνδρα, το πρόσωπο του οποίου δεν φαίνεται. Στο δεξί της χέρι κρατά ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ το ύφος της είναι άκρως αισθησιακό.

Το μαύρο, στράπλες φόρεμα, σε midi μήκος, κολακεύει το ντεκολτέ της και τη λεπτή μέση της, και τα hot, φούξια πέδιλα, με το γυαλιστερό λουράκι, τα οποία αποτελούν και το προϊόν της διαφήμισης, αναδεικνύουν τη θηλυκή της πλευρά. Φυσικά, τα καλοσχηματισμένα χέρια της, οι καλλίγραμμες γάμπες και οι λεπτοί αστράγαλοί της δεν μπορούν παρά να διεγείρουν την ερωτική φαντασία των ανδρών.

Όσον αφορά τα μαλλιά της, αυτά πέφτουν κυματιστά πάνω από τους ώμους της, δίνοντάς έναν cool αέρα. Το μακιγιάζ της είναι πολύ ελαφρύ, με την επιδερμίδα του προσώπου της να δείχνει καθαρή και λαμπερή.

Ανέκδοτο: Ο Γάιδαρος και ο Λύκος …! Τρελό γέλιο

Δάφνη Λαμπρόγιαννη: Έφυγε από παράσταση – «Δέχθηκα ένα αιφνίδιο ξέσπασμα οργής»