Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ανατίναξε το instagram – Στα 59 φωτογραφία με κόκκινο μαγιό

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου αναστάτωσε κόσμο σήμερα με την εντυπωσιακή εμφάνιση που έκανε στα social media. Η δημοφιλής παρουσιάστρια ανέβασε μια φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram και κυριολεκτικά το ανατίναξε.

Φόρεσε ένα εντυπωσιακό κόκκινο μπικίνι και χωρίς να μας αποκαλύψει το μέρος, μας έφτιαξε την μέρα με το σώμα της. Το καλοκαίρι μπορεί να είναι 2 μήνες μακριά, η Βίκυ Χατζηβασιλείου όμως, όπως είδαμε το ζει ήδη.

Το καλλίγραμμο σώμα της έκλεψε για μια ακόμα φορά την παράσταση, μιας και αυτό που μας έδειξε είναι πραγματικά για Όσκαρ. Δεν βλέπεις καθημερινά γυναίκες πριν τα 60 χρόνια της ηλικίας τους να διαθέτουν τέτοια εντυπωσιακά προσόντα όπως αυτά της παρουσιάστριας.

Το μόνο άσχημο της όλης υπόθεση είναι ότι δεν θα την δούμε τελικά να παρουσιάζει εκπομπή στον ΑΝΤ1. Ευτυχώς όμως υπάρχουν και τα social media και θα συνεχίσουμε να την απολαμβάνουμε ειδικά τώρα που καλοκαιριάζει.

Αν κρίνουμε απο την φωτογραφία που ανάρτησε σήμερα, αυτό το καλοκαίρι η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα μας κάνει να αναστενάξουμε πολλές φορές!

Να είστε σίγουροι ότι θα το κάνει όπως το κάνει άλλωστε κάθε χρόνο!

Αλεσάντρα Αμπρόζιο: Τα… πέταξε όλα και ανέβηκε στο πατίνι…

Ιωάννα Μπέλλα: Αγνώριστη σε νέα φωτογραφία της – «Είσαι σαν καρτούν»