Victor Vernicos: Ξεκαθαρίζει για τον αποκλεισμό του από τον τελικό της Eurovision

Η Ελλάδα εμφανίστηκε στην 8η θέση του ημιτελικού της Eurovision το βράδυ της Πέμπτης (11/5) με τον Victor Vernicos να ερμηνεύει το «What They Say».

Ο 16χρονος καλλιτέχνης έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει μια θέση στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Διαβάστε επίσης: «Εγώ πήγα τον Σάκη Ρουβά στην πρώτη γραμμή» – Αποκάλυψη «βόμβα» για τον δημοφιλή τραγουδιστή (vid)

Λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό του, ο νεαρός τραγουδιστής μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και περιέγραψε την εμπειρία του από το Λίβερπουλ και τη γεύση που του άφησε η συμμετοχή του στον διαγωνισμό τραγουδιού.

«Είμαι καλά. Ήταν μία τέλεια εμπειρία που νομίζω ότι δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Χάρηκα πάρα πολύ που εκπροσώπησα τη χώρα μας στη Eurovision και χάρηκα επίσης για τη στήριξη που πήρα από το εξωτερικό και από κάποιους στην Ελλάδα», δήλωσε αρχικά.

Και παραδέχτηκε: «Σίγουρα το όνειρό μου ήταν να προκριθούμε στον Τελικό και να πάμε καλά αλλά έτσι ήταν να γίνει. Δεν ήταν η βραδιά μας, δεν ήταν η μοίρα μας».

«Χθες βράδυ ανέβηκα πάνω στη σκηνή και τα έδωσα όλα, δεν είχα το άγχος που πολλοί πίστευαν ότι έχω. Θεωρώ όμως ότι ήταν σημαντικό αυτό που έκανα, τα έδωσα όλα με ένα τραγούδι αληθινό, βγαλμένο μέσα από την καρδιά μου», ανέφερε στη συνέχεια.

«Δεν θέλω να μιλήσω για όλους αυτούς τους παράγοντες που μπορεί να πήγαν λάθος. Αυτό που ήταν να γίνει έγινε», κατέληξε ο Victor Vernicos, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοκιμάσει ξανά την τύχη του στη σκηνή της Eurovision, αφού όπως λέει είναι μία διοργάνωση που αγαπάει πολύ.

Η πρώτη του ανάρτηση

Μετά την εμπειρία του στη σκηνή της Eurovision, ο νεαρός τραγουδιστής έστειλε το δικό του μήνυμα στο κοινό του, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του θέλησε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους τον στήριξαν σε αυτή την εμπειρία.

«Σας αγαπώ παιδιά. Σύντομα θα έρθουν πολλά περισσότερα. Ευχαριστώ όλους τους θαυμαστές της Eurovision για την καταπληκτική εμπειρία», έγραψε στα αγγλικά.

Χάιντι Κλουμ: Χορεύει με μικροσκοπικό μαγιό

Νικολέττα Μαυρίδη: Όλοι οι καυτοί χοροί της στις νίκες του «Survivor»