Βγαλμένο από παραμύθι: Αυτό είναι το νέο σπίτι της Άννας Μαρίας στην Εκάλη μετά το θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Latest

Βγαλμένο από παραμύθι είναι το νέο σπίτι της Άννας Μαρίας στην Εκάλη μετά το θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Στο κτήμα Γαλήνη της οικογένειας Παπανδρέου, βρίσκεται η καινούργια μεζονέτα της Άννας Μαρίας, πολύ κοντά στη μεζονέτα του Νικολάου και της Τατιάνα Μπλάτνικ.

Μάλιστα, περισσότερα αποκάλυψε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Επί Τόπου» για τη νέα αρχή που κάνει η Άννα Μαρία λίγους μήνες ύστερα από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Στη μεζονέτα στην οποία πρόκειται να εγκατασταθεί η Άννα Μαρία στην Εκάλη, γίνονται οι τελευταίες εργασίες προκειμένου να ξεκινήσει το επόμενο διάστημα η διαδικασία της μετακόμισης.

Το συγκεκριμένο συγκρότημα έχει τη διπλάσια σχεδόν αξία από τις εμπορικές αξίες της περιοχής. Ωστόσο δίπλα υπάρχει ακόμη μία μεζονέτα στην οποία φημολογείται πως ίσως μετακομίζουν ο Παύλος με τη Μαρί Σαντάλ.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο από την εκπομπή «Επί Τόπου» εικόνες από τη μεζονέτα στην οποία θα εγκατασταθεί η Άννα Μαρία:

Σωστό παλάτι: Το ρετιρέ στο κέντρο που έζησε η Άννα Μαρία μια ζωή με τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο (photos)
Σε ένα πολυτελές ρετιρέ 250τ.μ ζούσαν τα τελευταία χρόνια ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και η σύζυγος του Άννα Μαρία. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και μετά τον θάνατο του έκπτωτου βασιλιά, η Άννα Μαρία συνεχίζει να μένει εκεί, εώς ότου αποφασίσει αν θα φύγει στο εξωτερικό ή παραμείνει στη χώρα μας.

Μια μέρα μετά την κηδεία, τα παιδιά της Παύλος και Νικόλαος, θέλησαν να την επισκεφτούν την επισκέφτηκαν , μαζί με τις συζύγους τους και τα παιδιά του πρώτου.

Πιθανότατα για το αποχαιρετιστήριο γεύμα και η κάμερα της εκπομπής “Live News” κατέγραψε την αναχώρησή τους από το ρετιρέ της Άννας Μαρίας, αλλά και την βόλτα που ακολούθησε στο κέντρο της Αθήνας. Οι γιοι του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου δεν έκαναν κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους, εκτός του ότι ο Παύλος αρκέστηκε να σημειώσει πως δεν είναι ώρα τώρα να ειπωθεί κάτι.

Όπως αναφέρει το Nikopolis Blog, ο Παύλος θα βρίσκεται ένα ακόμα δεκαήμερο, περίπου, στην Αθήνα, προκειμένου να τακτοποιήσει όλα τα διαδικαστικά θέματα που έχουν προκύψει.

Όπως αποκάλυψε ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη, απόψε θα συναντηθεί ξανά με τον αδελφό του Νικόλαο και τη σύζυγό του Τατιάνα Μπλάτνικ, στην οικία τους, στο Καστρί.

Δείτε φωτογραφίες από το ρετιρέ της Άννας Μαρίας Γλύξμπουργκ:

Ανέκδοτο για καλημέρα: Άνδρες και γυναίκες

Οι Πανθέοι 3/10/23: Κίτσος – Μάρμω προκαλούν αναταραχή στα θεμέλια της οικογένειας