Βερόνικα και Ζιζέλ μοιράζονται το ίδιο επάγγελμα και το ίδιο γούστο στους άνδρες

Στην Βερόνικα Ράτσεκ δεν αρέσουν οι συγκρίσεις.

Ακόμα κι αν της λένε ότι μοιάζει με τη Ζιζέλ Μπούντχεν, πρώην σύζυγο του ήρωα της, Τομ Μπρέιντι.

Το μοντέλο από τη Σλοβακία, που έχει τρελάνει το Instagram με τις καυτές φωτογραφίες της, ανέβασε το εξής μήνυμα με πολλούς αποδέκτες.

Stop στις συγκρίσεις

«Ο καθένας μας συνεχώς συγκρίνεται με κάποιον άλλο, αλλά κανείς δεν ξέρει τον πραγματικό εαυτό σου, παρά μόνο εσύ. Αδιαφορήστε για το θόρυβο και εμπιστεύσου τον εαυτό σου».

Την ανάρτηση συνόδεψε με φωτογραφίες της με ένα κίτρινο μπικίνι, το οποίο καλύπτει τα απολύτως απαραίτητα, και φόντο ένα πολυτελές θέρετρο μόνο για ενήλικες στο Τουλούμ του Μεξικό.
Το μόντελινγκ έχει λεφτά

Για την ιστορία η κάθε νύχτα εκεί κοστίζει 11.091 δολάρια.

Η Βερόνικα έχει όμως τον τρόπο της και μπορεί να μην θέλει να τη συγκρίνουν με την πιο διάσημη Ζιζέλ, αλλά κι εκείνη από το μόντελινγκ βγάζει καλά λεφτά.

Τα ονόματα των δύο γυναικών «συγκατοικούν» στους τίτλους των ξένων φυλλάδων, επειδή η Βερόνικα, όπου βρεθεί κι όπου σταθεί, εκδηλώνει τον θαυμασμό της για τον Μπρέιντι.

Πρόσφατα μάλιστα εθεάθη με μια μπλούζα με το νούμερο 12, αφού παρακολούθησε έναν από τους τελευταίους αγώνες του.
Ευχές για τα καλύτερα

Ο  Μπρέιντι ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι αποφάσισε να τερματίσει  την καριέρα του στο NFL, που οι φήμες θέλουν να ευθύνεται για το τέλος του γάμου του με τη Βραζιλιάνα καλλονή.

Η Ζιζέλ πάντως του ευχήθηκε τα καλύτερα από εδώ και πέρα, γράφοντας κάτω από την δημοσίευση του «σου εύχομαι μόνο υπέροχα πράγματα σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής σου».
Στενό μαρκάρισμα

Από κοντά και η Βερόνικα, που έχει σχολιαστεί ότι τον φλέρταρε έντονα δημόσια, λίγο μετά το διαζύγιο του, ευχήθηκε επίσης να γίνουν όλα τα όνειρα του πραγματικότητα.

Και τα δικά της φυσικά.

Ο Μπρέιντι και η Ζιζέλ χώρισαν μετά από 13 χρόνια γάμου, επειδή είχαν διαφορετικές απόψεις για την πορεία του. Έχουν δύο παιδιά, τη 13χρονη Βίβιαν και τον 13χρονο Μπέντζαμιν, την επιμέλεια των οποίων μοιράζονται με καλά αισθήματα.

Το δυνατό μήνυμα του Αντίνοου Αλμπάνη: «Ο καρκίνος είναι εδώ, οφείλουμε να τον κοιτάζουμε στα μάτια» (ΦΩΤΟ)

Νεκρή για 27 λεπτά: Ξύπνησε από βέβαιο θάνατο, έγραψε ένα σοκαριστικό μήνυμα και οι γιατροί μένουν έκπληκτοι