«Βενιζέλεια – Χανιά»: Συνέντευξη Τύπου παρουσία Σακοράφα και Κούβελου

Χamos

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν σήμερα οι διοργανω τές του διεθνούς μιτινγκ -“Βενιζέλεια – Χανιά”. Το παρών έδωσαν η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, ο πρόεδρος του Ελευθέριου Βενιζέλου και γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Γιώργος Γιατρουδάκης, ο πρόεδρος του Κύδωνα Χανίων Σάκης Κουβάτσος, ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης και ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κυριάκος Κώστογλου.

Τους αθλητές εκπροσώπησαν δύο ταλαντούχα παιδιά από τα Χανιά, ο πρωταθλητής της σφυροβολίας, Χρήστος Φραντζεσκάκης και η πρωταθλήτρια των χαμηλών εμποδίων, Δήμητρα Γναφάκη. Την εκδήλωσε τίμησε με την παρουσία του και ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, Ισίδωρος Κούβελος, ο οποίος βρίσκεται στα Χανιά.

Οι ομιλητές που παραβρέθηκαν στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε σε ξενοδοχείο των Χανίων, εξέφρασαν την προσδοκία ότι το Διεθνές μίτινγκ “Βενιζέλεια – Χανιά” θα αποτελέσει και φέτος μία από τις κορυφαίες εγχώριες διοργανώσεις της σεζόν.

Η πρόεδρος της Ομοσπονδίας ευχαρίστησε τους τοπικούς φορείς για την πολύτιμη συνεισφορά τους και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αθλητές και αθλήτριες που θα αγωνιστούν στο μίτινγκ, το οποίο ανήκει στη σειρά Bronze των Continental Tour.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΥΡΔΟΥΚΟΥΤΑΣ

Παράταση των αεροπορικών οδηγιών έως 7 Ιουνίου – Oι προϋποθέσεις εισόδου στη χώρα και οι οδηγίες για νησιωτικούς προορισμούς

COVID-19: Παράταση των αεροπορικών οδηγιών έως 7 Ιουνίου …

sok

Φάρμα: Αποχώρησε οριστικά