Βελόπουλος: Χαρίζει κεραλοιφές! Πόσο είπε ότι δίνει στα κανάλια για να βγαίνει

Το ποσό που πληρώνει στα περιφερειακά κανάλια προκειμένου να προβάλει τα προϊόντα που παράγει αλλά και τις πολιτικές του θέσεις αποκάλυψε στον Σεραφείμ Κοτρώτσο και στον News 24/7 στους 88,6 ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και εκλεγμένος ευρωβουλευτής Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται έδωσε απαντήσεις βάζοντας στο στόχαστρο τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον οποίο όπως είπε το μόνο κοινό που έχουν είναι το μικρό τους όνομα.

«Αφού τα μεγάλα κανάλια δεν μας παίζουν αγοράζουμε χρόνο στα περιφερειακά κανάλια. Πληρώνω 100.000 ευρώ το μήνα και το μισό χρόνο τον σπαταλάω στην προβολή των πολιτικών μου απόψεων» αποκάλυψε λέγοντας επίσης πως μόνο τα τελευταία τέσσερα χρόνια οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ και του ΣΔΟΕ τον έχουν ελέγξει πάνω από 20 φορές. «Δεν βρήκαν το παραμικρό. Καλά κάνουν και με ελέγχουν. Όλα είναι με τιμολόγια και παραστατικά» είπε.

Σε ερώτηση για τα προϊόντα που πουλάει στην τηλεόραση είπε πως είναι ελληνικά προϊόντα με ελληνική πατέντα και φόρμουλα και με καυστικό ύφος και χιουμοριστική διάθεση προθυμοποιήθηκε να χαρίσει τις κεραλοιφές που πουλάει σε «όσους ζορίζονται» επειδή είπε «είναι καλή για τις αιμορροΐδες».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, KANALIA, ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΕΡΑΛΟΙΦΕΣ

Written by stelios

Ο Τσίπρας προαναγγέλλει προσλήψεις & νέα αύξηση του κατώτατου μισθού

Τελεσίγραφο ΗΠΑ σε Τουρκία για την αγορά των S-400 -Διορία ως τις 31 Ιουλίου