Βασίλισσα Ελισάβετ – κηδεία: Το ξαφνικό δώρο του Βασιλιά Κάρολου στον πρίγκιπα Χάρι

Η αγρυπνία των εγγονών της βασίλισσας…

Ο νέος βασιλιάς της Βρετανίας, θα του επιτρέψει τελικά να φορέσει τη στρατιωτική του στολή, όσο θα λαμβάνει χώρα η ειδική αγρυπνία προς τιμήν της βασίλισσας Ελισάβετ, όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ.

Αυτή η κίνηση καλής θέλησης του Βασιλιά Καρόλου μπορεί να σχετίζεται με τα γενέθλια του δευτερότοκου γιου του. Τα οποία επισκιάστηκαν από την κηδεία της πολυαγαπημένης του γιαγιάς Ελισάβετ, κυρίως όμως από τις ψυχρές σχέσεις μεταξύ του κοκκινομάλλη «αντάρτη» των βρετανικών ανακτόρων και των μελών της βασιλικής οικογένειας.

Όπως σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα «The Sun», χθες ο πρίγκιπας Χάρι δέχθηκε ευχές δια ζώσης μόνο από την σύζυγό του.

Τα παιδιά τους, Άρτσι και Λιλιμπέτ, δεν είναι μαζί τους αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας δεν έσπευσαν να του ευχηθούν από κοντά «Χρόνια Πολλά» για τα γενέθλιά του.

Σύμφωνα με τις βρετανικές εφημερίδες «Mirror» και «Daily Mail», οι πρίγκιπες Oυίλιαμ και Χάρι πρόκειται να συμμετάσχουν αύριο σε ειδική αγρυπνία προς τιμήν της βασίλισσας Ελισάβετ το Σάββατο.

Τα δύο αδέρφια θα συνοδεύονται και από τα άλλα έξι εγγόνια της βασίλισσας σε μια ειδική 15λεπτη αγρύπνια στο Ουεστμίνστερ Χολ.

Συνολικά τα οκτώ εγγόνια θα αποτίσουν φόρο τιμής στην 96χρονη μονάρχη καθώς θα στέκονται σιωπηλά δίπλα στο φέρετρο της Μεγαλειότητάς της.

Δήμητρα Λιάνη: Σε σχέση με γνωστό, κούκλο, ηθοποιό; – φώτο

Survivor All Star spoiller: Ποιοι είναι οι επικρατέστεροι; Πάντως ο Ατζούν δεν κάνει τσιγουνιές στην επιλογή παικτών!