Βασίλης Καρράς: Η πρώτη του εμφάνιση μετά την περιπέτεια της υγείας του – Πού τον «πετύχαμε» (VIDEO)

Ο Βασίλης Καρράς έκανε το μεγάλο come back στη μουσική, με νέο τραγούδι που ηχογράφησε, πριν λίγους μήνες.

Ο λαϊκός καλλιτέχνης δεν είχε κάνει πρόσφατα κάποια δημόσια εμφάνιση και το διαδίκτυο γέμισε με ψευδείς ειδήσεις που τον ήθελαν να περνά μία δύσκολη περιπέτεια με την υγεία του, κάτι που διέψευσε ο δικηγόρος του.

Βίντεο από τα γυρίσματα για το μουσικό κλιπ του κομματιού, δείχνει τον Βασίλη Καρρά στο στούντιο, να τραγουδά. Στα πλάνα, εμφανίζεται αδυνατισμένος, με τα μαλλιά του πιασμένα σε κοτσίδα και ένα μπλε πουκάμισο.

Βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα μετά από μεγάλο διάστημα αποχής

Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της Παρασκευής 13 Οκτωβρίου και μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής από τη δημοσιότητα, ο λαϊκός καλλιτέχνης «βγήκε» στον τηλεοπτικό αέρα και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Fame Story».

Αφού τον προλόγισε ο Νίκος Κοκλώνης, ο Βασίλης Καρράς είπε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας: «Καλησπέρα. Καλησπέρα σε όλους… Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Νίκο για τη φιλοξενία αλλά, θέλω να ευχαριστήσω όλο τον ελληνικό λαό και όλο το συνάφι μου, για το ενδιαφέρον και την αγάπη τους. Τι αγάπη είναι αυτή; Τι ομορφιά; Είμαι δίπλα σου, όπως κι εσύ… Ευχαριστώ πάρα πολύ. Ο Θεός να μας δίνει δύναμη, να είμαστε γεροί και να βλεπόμαστε».

# Βασίλης Καρράς

Πηγή

Fipster: Γιατί «χώρισαν» με τον Βασάλο – «Δεν θέλει να…» (VIDEO)

Logo

Ανεκδοτάρα με “έμπειρο”: Η νοσοκόμα και το νεογέννητο