Βασίλης Μπισμπίκης: Πολύ ερωτευμένος είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης και πλέον δεν το κρύβει.

showbiz

Για την καριέρα του αλλά και την προσωπική του ζωή μίλησε ο Βασίλης Μπισμπίκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Down Town».

Ο γνωστός ηθοποιός που κάνει πολύ μεγάλη επιτυχία στις σειρές που πρωταγωνιστεί, έχει συγκεντρώσει πάνω του όλα τα βλέμματα της δημοσιότητας, αφότου αποκαλύφθηκε η σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή.

Ο ίδιος αν και στην αρχή είχε φροντίσει να κρύψει καλά την προσωπική του ζωή, πλέον δε νοιάζεται και μίλησε για την τραγουδίστρια αλλά και το πόσο ευτυχισμένος είναι μαζί της.

Συγκεκριμένα τόνισε ότι η ζωή του έχει αλλάξει πάρα πολύ, αφού η Δέσποινα Βανδή σύμφωνα με τον ίδιο προέρχεται από έναν άλλο… κόσμο.

Ακόμα ανέφερε ότι έχει πλέον χαλαρώσει με τη δημοσιότητα που έχει πέσει πάνω στη σχέση του, ενώ στο παρελθόν τον εκνεύριζε πάρα πολύ το κυνηγητό με τους δημοσιογράφους.

Πάντως ξεκαθάρισε ότι περνάει μία εξαιρετική περίοδο στη ζωή του στην οποία είναι φουλ ευτυχισμένος, ενώ όταν ρωτήθηκε τι ερωτεύτηκες τη Δέσποινα Βανδή ο Βασίλης Mπισμπίκης απάντησε:

«Είναι φοβερός άνθρωπος. Είναι πολύ ειλικρινής, με βάθος που δε λειτουργεί με στερεότυπα. Είναι πάρα πολύ έξυπνη, έχει τρομερό χιούμορ, είναι ανοιχτόμυαλη και κυρίως έχει μια ψυχική ζεστασιά – αυτή κυρίως: η σύνδεση που έχω με την ψυχή της».

Απόστολος Γκλέτσος: Δείτε την πανέμορφη σύντροφο του – video

Spoilers

Ο Τζίγγερ τα αλλάζει όλα σε Internet και τηλεόραση!