Βασιλική “πόρτα” σε Χάρι και Μέγκαν: Αμείλικτος ο Κάρολος, δεν τους κάλεσε στο Χριστουγεννιάτικο γεύμα του παλατιού

Ο βασιλιάς Κάρολος αποφάσισε να μην καλέσει τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ στο παλάτι για το γεύμα των Χριστουγέννων. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Daily Mail, ο βασιλιάς θα παραθέσει μαζί με τη σύζυγό του, Καμίλα, γεύμα στο παλάτι του Σάντρινγχαμ στα μέλη της βασιλικής οικογένειας, χωρίς όμως το ζευγάρι Χάρι – Μέγκαν.

Τα Χριστούγεννα αυτά θα είναι τα πρώτα του Καρόλου στο παλάτι του Σάντρινγχαμ μετά τη στέψη του ως βασιλιάς της Βρετανίας και κάποιοι υπέθεταν ότι θα έκανε μια κίνηση καλής θέλησης προς το ζευγάρι καλώντας τους εκεί για τις γιορτινές αυτές μέρες.

Στο γεύμα φυσικά θα παρευρεθεί, ο πρίγκιπας της Ουαλίας, Ουίλιαμ, η σύζυγός του, Κέιτ Μίντλετον και τα παιδιά τους, αλλά και τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Μέχρι και ο πρίγκιπας Άντριου είναι καλεσμένος

Η Daily Mail ανέφερε ότι στο γεύμα ενδέχεται να είναι μέχρι και ο αδελφός του Καρόλου, πρίγκιπας Αντριου. Ο οποίος υπενθυμίζεται πως ενεπλάκη στο σκάνδαλο σεξουαλικών εγκλημάτων του Τζέφρι Επστάιν και κατηγορήθηκε από μια γυναίκα ότι την κακοποίησε σεξουαλικά όταν εκείνη ήταν 17 ετών.

Το σκάνδαλο ανάγκασε τον Άντριου να παραιτηθεί από τον δημόσιο βίο στις 20 Νοεμβρίου του 2019 και στις 13 Ιανουαρίου του 2022 το παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε ότι αφαιρούνται από τον Δούκα οι στρατιωτικές του τιμές και οι βασιλικές του διακρίσεις.

πηγή thetoc.gr

Μόνος στο Σπίτι: Η απίθανη λεπτομέρεια που… κανένας δεν είχε προσέξει τόσα χρόνια

Αυτός είναι ο πιο καυτός λογαριασμός του Instagram – Δεν χάνει ευκαιρία να… δείχνει τα οπίσθιά της