Βασιλική Μιλλούση & Λευτέρης Πετρούνιας: Γάμος και διπλή βάπτιση για το ζευγάρι μέσα στο 2021

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας, καθώς πριν από μερικούς μήνες έγιναν για δεύτερη φορά γονείς. Συγκεκριμένα η Πρωταθλήτρια της Ρυθμικής Γυμναστικής υποδέχτηκε στις 4

Δεκεμβρίου την δεύτερη κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της.
Το ζευγάρι, που έχει ήδη ένα κοριτσάκι ενός έτους, τη μικρή Σοφία, κρατά πλέον στην αγκαλιά του τη δεύτερη κορούλα του που με τόση ανυπομονησία περίμενε όλους αυτούς τους μήνες.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος, Σάσα Σταμάτη, το ζευγάρι ετοιμάζεται να παντρευτεί αρχές Δεκεμβρίου στον Άγιο Διονύσιο, στο Κολωνάκι, και στη συνέχεια θα ακολουθήσει δεξίωση στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία».

Φυσικά, όλα αυτά εφόσον η κατάσταση με την πανδημία έχει επανέλθει σε μια κανονικότητα, χωρίς περιορισμούς στις εκδηλώσεις, για να γίνουν όλα όπως ονειρεύεται το ευτυχισμένο ζευγάρι.

Γι’ αυτό άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι το Μυστήριο έχει προγραμματιστεί εκείνη την περίοδο και βεβαίως μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Όσον αφορά τη βάφτιση των δύο κοριτσιών τους, θα γίνει διπλή στα τέλη Μαΐου περίπου και η αρχική σκέψη είναι να τελεστεί στο Γκολφ Γλυφάδας.

Την πρωτότοκοι κόρη θα την ονομάσουν Σοφία και τη δευτερότοκη Ελένη. Είναι τα ονόματα της μαμάς του Λευτέρη και της Βασιλικής. Οι νονοί της Σοφίας θα είναι ο Χρήστος Μάστορας και ο παιδικός φίλος του Λευτέρη, Βασίλης Λαζαρίδης. Οι νονοί της Ελένης θα είναι ο στενός φίλος και συνεργάτης του Λευτέρη, Γιάννης Κρικρής, και η κολλητή παιδική φίλη και συναθλήτρια της Βασιλικής, Θάλεια Παλιαρούτα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το λαμπερό ζευγάρι είχε κάνει ήδη πολιτικό γάμο το καλοκαίρι του 2019. Συγκεκριμένα, λίγους μήνες πριν γίνουν γονείς, ο  Λευτέρης Πετρούνιας και η  Βασιλική Μιλλούση παντρεύτηκαν.

Η Ναταλία Γερμανού σε τρομερά άβολη θέση: “Τι με ρωτάτε”; video

Τι είναι αυτό που κάνει καλύτερα ένας άντρας από μια γυναίκα;