Βασιλάκο κρίμα για αυτό που έχασες: Η Μαρίνα Λικμέτα ρίχνει τα «τσιμέντα» με την εμφάνισή της – Τι δουλειά κάνει 4 χρόνια μετά το «The Bachelor»

Latest

Την Μαρίνα Λικμέτα την γνωρίσαμε σε ηλικία 20 ετών, όταν έλαβε συμμετοχή στο The Bachelor για να κατακτήσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου. Έχει καταγωγή από την Ιταλία, ενώ σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων και εργάζεται ως μοντέλο.

Στην συνέντευξη της τότε, έλεγε πως θεωρεί τον εαυτό της δύσκολο και επιλεκτικό. Δεν εκδηλώνει εύκολα τα συναισθήματα της και θέλει ο άντρας να κάνει πάντα το πρώτο βήμα. Ο ανταγωνισμός την τρομάζει γιατί χάνει εύκολα την ψυχραιμία της.

Διαβάστε επίσης: Ελβετία – Γερμανία 1-1: «Κανονιά» του Φίλκρουγκ στις καθυστερήσεις και πρώτα τα «πάντσερ»

Τι κάνει όμως σήμερα η Μαρίνα Λικμέτα, 4 χρόνια μετά το The Bachelor

Η Μαρίνα Λικμέτα, είναι καθημερινός χρήστης των social media, όπου μοιράζεται διάφορες φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητα της αλλά και από συνεργασίες που κάνει, αφού είναι instagrammer αλλά και μοντέλο. Μάλιστα, φέτος το καλοκαίρι θα εργαστεί ως υποδοχή στο γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Μυκόνου, Guzel.

Από το 2020 μέχρι σήμερα δεν έχει αλλάξει σχεδόν τίποτα πάνω της, αφού παραμένει εντυπωσιακή και κούκλα όπως τότε. Μάλιστα, οι φωτογραφίες της με μαγιό «ανάβουν φωτιές» στο Instagram.

Να σημειωθεί πως μετά το Bachelor, είχε κυκλοφορήσει η φήμη πως η Μαρίνα Λικμέτα διατηρούσε σχέση με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, κάτι για το οποίο είχε απαντήσει μέσω instastory της.

Η Μαρίνα λοιπόν είχε απασχολήσει για λίγο καιρό τα μέσα, ωστόσο η ίδια θέλησε να αποκαταστήσει την αλήθεια με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, σε ένα Q&A που έκανε στο Instagram της, κάποιος διαδικτυακός της φίλος τη ρώτησε αν ήταν σε σχέση ή αν ήταν ελεύθερη και εκείνη αποκάλυψε πως εδώ και ένα χρόνο είναι single, γεγονός που διαψεύδει τη σχέση της με τον Βασιλάκο.

Μεντιλίμπαρ: «Στον Ολυμπιακό νιώθω σαν το σπίτι μου»

Πηγη: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ο 35χρονος αξιωματικός της ΕΛΑΣ αντιμέτωπος με τον ανακριτή

Η ανατριχιαστική εμπειρία της 43χρονης με τον μεγαλοδικηγόρο: Τι συνέβη πραγματικά;