Βάσια Τριφύλλη: Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι φίλος μου, δεν μπορείς να καταργήσεις τα πάντα επειδή του έτυχε μια κακή επιλογή στη ζωή του

βασια

Το πρωί της Πέμπτης, η Βάσια Τριφύλλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Καλοκαίρι Not. Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα παραχώρησε μια απολαυστική συνέντευξη στην Ελένη Τσολάκη, από την οποία φυσικά δεν έλειψαν και τα… «γαλλικά»!

Η αγαπημένη ηθοποιός πάντοτε λέει ανοιχτά την γνώμη της, χωρίς κανένας δισταγμό. Μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλλιπίδη και την προφυλάκιση του και για ακόμη μια φορά άφησε κόκκαλο την παρουσιάστρια με τις δηλώσεις της.

Βάσια Τριφύλλη: Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι φίλος μου, δεν μπορείς να καταργήσεις τα πάντα επειδή του έτυχε μια κακή επιλογή στη ζωή του

«Εμένα δεν με πείραξε ποτέ. Είναι φίλος μου και τον αγαπώ πολύ. Δεν ανήκω στο μήκος των ενεργειών του Πέτρου, του φίλου μου. Και όποιος θυμώσει μαζί μου, ας θυμώσει. Αλλά ή είσαι φίλος με έναν άνθρωπο ή δεν είσαι.

Δεν γίνεται να καταργήσεις τα πάντα επειδή του συνέβη μια κακή επιλογή στη ζωή του. Λυπάμαι το ταλέντο του.

Ήταν η άποψή του για τη ζωή και για τις γυναίκες. Η επιλογή που έκανε ο Πέτρος δεν είναι και της καλύτερης στιγμής.

Αισθάνθηκα πάρα πολύ καλά όταν βγήκαν και μίλησαν αυτές οι γυναίκες και απορώ γιατί δεν τον πλάκωσαν και στα χαστούκια.

Βεβαίως και καταλαβαίνω τον φόβο τους. Εκείνος δεν είχε φόβο, ήταν άνετος. Του είχαν παραδώσει… τα κλειδιά και του είπαν εσύ προχώρα».

siisi xristidou

Σίσσυ Χρηστίδου: Επιτέλους μπορώ να φωνάξω πως είμαι πια στο Mega

showbiz

Αθηναΐς Νέγκα: Δε διστάζει να δείξει τα σημάδια στο σώμα της