Βαρύ πένθος για τον Χάρη Ρώμα: «Απεβίωσε μετά από πάλη…»

Latest

Ο Χάρης Ρώμας έχει γνωρίσει σπουδαίες προσωπικότητες μέσα από τον καλλιτεχνικό χώρο λόγω της δουλειάς του ως ηθοποιός, αλλά και σκηνοθέτης, ωστόσο τα τελευταία χρόνια, λόγω της ενασχόλησής του με την πολιτική και με την τοπική αυτοδιοίκηση στον Δήμο Χαλανδρίου, έχει γνωρίσει ακόμη περισσότερα πρόσωπα που τον έχουν επηρεάσει και τον έχουν αλλάξει.

Ένας από αυτά, πάλευε με τον καρκίνο και, δυστυχώς, έχασε τη μάχη και άφησε την τελευταία του πνοή. Ο ίδιος ανακοίνωσε τα δυσάρεστα μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram κατά την οποία αποχαιρετούσε τον συνεργάτη του και μέλος της παράταξής του «Χαλάνδρι Στο Φως», Χάρη Χατζηγεωργίου.

Το συγκινητικό αντίο του Χάρη Ρώμα

«ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.

Με ποιες προθέσεις φεύγει ένας άνθρωπος;
Με πόσα «να» και πόσα «θα» που ψιθυρίζει ο θάνατος σβήνει ασυλλόγιστα μια ολόκληρη ζωή;
Είναι τελικά μικρή η αιωνιότητα!

Με αυτούς τους στοίχους του #Αντώνη_Φωστιέρη αποχαιρετούμε έναν νέο άνδρα, τον #Χάρη_Χατζηγεωργίου που απεβίωσε μετά από πάλη με την επάρατο ασθένεια ,συμμετέχοντας όπως μπορούμε στην τεράστια οδύνη των οικείων του.
Η σκέψη μας είναι κοντά τους και ιδιαίτερα κοντά στη σπουδαία φίλη μας, την μητέρα του, #Αφροδίτη_Χατζηγε#αντώνη_

Η γυναίκα αυτή ήταν πάντα ένας από τους φωτεινούς φάρους του Χαλανδρίου από όποιον θεσμικό ρόλο και αν προσέφερε στα κοινά και επιπλέον προσέφερε ανυπολόγιστη ψυχική στήριξη στην παράταξη μας και σε εμένα προσωπικά.

Εκφράζουμε για μια ακόμη φορά τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για αυτή την δοκιμασία που της επεφύλασσε η ζωή.

Χάρης Ρώμας
Αντιπρόεδρος Επιτροπής Πολιτισμού & Νεολαίας της Κ.Ε.Δ.Ε.
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΤΟ ΦΩΣ«», έγραψε χαρακτηριστικά και γέμισε με μηνύματα συμπαράστασης από τον κόσμο που τον ακολουθεί, κάτω από την ανάρτηση.

Γιώργος Θαναηλάκης: Το Deal μια σημαντική στροφή στην καριέρα μου

Πώς να επικοινωνείτε με τη γάτα σας για να σας καταλαβαίνει