Βαρβιτσιώτης για Ρασπούτιν: «Ο Παπαγγελόπουλος είναι ενορχηστρωτής»

Στην εκπομπή Evening Report του Action24, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης αναφέρθηκε εκτενώς στον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο σχετικά με την εμπλοκή του στην υπόθεση Novartis.

Όταν ο δημοσιογράφος Νίκος Φελέκης ρώτησε τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη ποιος είναι ο σατανικός πολιτικός, ο βουλευτής της ΝΔ  είπε: «Τον έχω καταγγείλει. Ο κ. Παπαγγελόπουλος είναι ο ενορχηστρωτής αυτής της υπόθεσης (Novartis). Τον έχω καταγγείλει και στο βήμα της Βουλής και δημοσίως και θα σας πω και τα εξής. Ο κ. Παπαγγελόπουλος οργάνωσε, σε συνδυασμό με το Μέγαρο Μαξίμου, ξεκάθαρα, γιατί όλες οι ανακοινώσεις του έγιναν στην πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου, όταν είπε για το «μεγαλύτερο πολιτικό σκάνδαλο», εδώ τους πιάσαμε, όλο το παλιό πολιτικό σύστημα. Έχουμε τους δύο βασικούς μας αντιπάλους Βενιζέλο- Σαμαρά, βάζουμε και Γεωργιάδη Βορίδη που ενοχλούν, βάζουμε και μερικούς αθώους και βάζουμε και Πικραμμένο- Στουρνάρα… Υπάρχει θέμα γιατί υπάρχουν 15 δικονομικές παραβάσεις, έχουν παραβιαστεί τα θέματα που έχουν να κάνουν με τους κουκουλοφόρους μάρτυρες. Δεν μπορεί κατηγορούμενος να είναι και προστατευόμενος μάρτυρας».

Συνεχίζοντας την αναφορά του στην υπόθεση Novartis, συμπλήρωσε: «Άλλες κυβερνήσεις έχουν εισπράξει 4 δισ. από την Novartis. Η περήφανη ελληνική κυβέρνηση, μηδέν. Πόσους γιατρούς έχετε καταδικάσει; Μηδέν. Και κάνατε και ένα δωράκι πρόσφατα στη Novartis που αυξήσατε τιμές φαρμάκων», είπε ο κ. Βαρβιτσιώτης απευθυνόμενος προς τον Δημήτρη Βίτσα του ΣΥΡΙΖΑ.

Αργότερα στην πορεία της εκπομπής, ο κ. Φελέκης εκτίμησε ότι ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης είπε ότι ο Παπαγγελόπουλος είναι ο Ρασπούτιν, με τον παρουσιαστή, Γιώργο Κουβαρά, να επισημαίνει ότι ο κ. Βαρβιτσιώτης είπε ότι ο κ. Παπαγγελόπουλος κατασκεύασε την Novartis.

Written by stelios

Τους χώρισε ο πόλεμος και ξαναβρέθηκαν 75 χρόνια μετά

Mπουτάρης: “Άνευ σημασίας το λιμάνι της Θεσσαλονίκης”