Βάνα Μπάρμπα: «Οι γυναίκες έφευγαν από τα τραπέζια που ήμουν, με φοβόντουσαν – Δεν υπήρχε καμία ωραιότερη»

Latest

Μία γυναίκα με μακρά καριέρα στην υποκριτική υποδέχτηκαν οι Roomies στη φιλόξενη παρέα τους.

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε για τα ένδοξα χρόνια περασμένων δεκαετιών όταν ήταν το απόλυτο s∈x symbol προκαλώντας αμηχανία στις άλλες γυναίκες που τύχαινε να βρεθούν στο ίδιο χώρο μαζί της.

Διαβάστε επίσης: Ερυθρόλευκη τρέλα: Αδιανόητο αυτό που συνέβη στην Κρήτη για τον Ολυμπιακό (pics+vids)

«Οι γυναίκες είναι πάντα ανταγωνιστικές από τη φύση τους. Μη κοιτάς που μεγάλωσα και βλέπω τα κορίτσια με αγάπη. Ας ήμουν στην ηλικία τους… θα καθόμουν εγώ στην Ντορέττα έτσι άνετα; Απλά, είμαι σε άλλη ηλικία, έχω κάνει τον κύκλο μου και είμαι άνετη» ξεκίνησε να λέει και συνέχισε:

«Δεν υπήρχε κανείς στα τραπέζια που καθόμουνα, γυναικείο φύλο, έφευγε… Mε φοβόντουσαν. Δεν υπήρχε καμία ωραιότερη. Μόλις έμπαινα σε ένα τραπέζι, έφευγαν όλοι, οπότε έμενα μόνη μου με 2-3 άντρες. Μετά μεγάλωσα κι άρχισα να βλέπω ωραιότερες από εμένα, γιατί αυτή είναι η ζωή να ανοίξει η γη να τις καταπιεί ήθελα. Όταν βγήκε η Κορινθίου με είχε πιάσει η καρδιά μου», πρόσθεσε.

Όπως είπε της αρέσει πολύ η ελληνική τηλεόραση. «Για το GNTM έβγαλα respect» είπε και παραδέχτηκε ότι παρακολουθεί πολύ και το MasterChef.

Για το αν θα έλεγε «ναι» στη συμμετοχή σε κάποιο reality show ανέφερε: «Δεν δέχομαι να με κρίνουν άνθρωποι που δεν έχουν την ίδια πορεία με εμένα. Καλύτερα να με φοβούνται παρά να σε σέβονται, γιατί δεν σε σέβονται ποτέ».

Ο Λίαμ Χέμσγουορθ αποθεώνει την Ελλάδα: Ένα μαγικό ταξίδι

Η Καίτη Γαρμπή αποκαλύπτει: “Τον Διονύση τον λατρεύουν οι γυναίκες”