Τζούλια Νόβα αποκαλύπτει: Τα ψυχολογικά της βάσανα στον Τροχό της Τύχης

Ήμουν ένα μικρό παιδάκι που και να του φώναζες, έσκυβα το κεφάλι μου” ομολογεί η Τζούλια Νόβα για τη συνεργασία στον “Τροχό της Τύχης”.
Μια ολοκληρωμένη συνέντευξη έδωσε η Τζούλια Νόβα στη δημοσιογράφο Φαίη Φώτου και στην κάμερα του Πρωινού, την Τετάρτη, στον ΑΝΤ1. Μιλώντας μεταξύ άλλων, η λαμπερή παρουσιάστρια αναφέρθηκε τόσο στην απουσία της από την τηλεόραση όσο και στην προσωπική της ζωή, καθώς και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον “Τροχό της Τύχης”.
Αρχικά, η Τζούλια Νόβα σημείωσε πως “σίγουρα μου έχει λείψει πάρα πολύ η τηλεόραση και από τον χειμώνα έχω σκεφτεί γενικά ότι θα είμαι πολύ ανοιχτή στις προτάσεις. Πλέον την μικρούλα μου αισθάνομαι ότι μπορώ να την αφήσω λίγο στην πεθερά μου για να την κρατήσει ή στη μαμά μου ή στον άνδρα μου”.
“Θα έκανες δεύτερο παιδί;” ρώτησε τότε η ρεπόρτερ της εκπομπής, με την Τζούλια Νόβα να είναι κατηγορηματικά αρνητική. “Όχι, μου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο. Ο σύζυγός μου θέλει ένα δεύτερο παιδί, του αρέσουν πάρα πολύ τα παιδιά αλλά συνήθως το πιο πολύ βάρος πέφτει σε εμάς τις γυναίκες. Οπότε η ουσία είναι πώς αισθανόμαστε εμείς (οι γυναίκες)”.
“Εγώ τότε στον ‘Τροχό της Τύχης’ ήμουν ένα μικρό παιδάκι το οποίο και να του φώναζες, έσκυβα το κεφάλι μου. Ψυχολογικά είχα κουραστεί πάρα πολύ. Όταν είσαι έτσι, οι άνθρωποι δεν σε βλέπουν σαν ένα καλό παιδί, αλλά απλώς ένα άτομο το οποίο μπορούν κάπως να εκμεταλλευτούν ή να ξεσπάσουν τα νεύρα τους πάνω σε εσένα. Γιατί ξέρουν ότι καμία αντίδραση δε θα λάβουν, καμία άμυνα” εξήγησε επίσης η Τζούλια Νόβα στην κάμερα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1.
“Ποτέ δεν είπα πως πέρασα μόνο άσχημα στον ‘Τροχό της Τύχης’. Απλώς είπα ότι ναι, υπήρχαν και κάποιες εντάσεις για ένα χρονικό διάστημα, για τις οποίες σίγουρα φέρω κι εγώ μέρος ευθύνης. Έπρεπε να είμαι πιο δυναμική και να μην αφήνω κάποιους ανθρώπους να εκμεταλλευτούν την καλοσύνη μου. Έπρεπε να αντιδράσω πιο άμεσα και δεν το έκανα. Η πρώτη μου αντίδραση ήρθε μετά από τρία χρόνια, είχα ανεχτεί πάρα πολλά. Απλώς κάποια στιγμή έκανα το μπαμ μου”.

Written by admin

Η αλήθεια πίσω από τον μύθο του Τάκη Φύσσα: Ο γάμος που άλλαξε ημερομηνία λόγω του Euro

Ανακοίνωση: Απαγορεύεται η Χρήση Κινητών στα Σχολεία