Τζούλια Φοξ: Η «προκλητική» της εμφάνιση στο Instagram – φώτο

Ακόμα μια προκλητική εμφάνιση έκανε η Τζούλια Φοξ και μάλιστα, δεν δίστασε να αναρτήσει μερικά στιγμιότυπα στο Instagram.

Η ηθοποιός φαίνεται πως γίνεται ολοένα και πιο «τολμηρή» στις ενδυματολογικές της επιλογές, χωρίς να την απασχολούν ιδιαίτερα τα σχόλια.

Αν και κάποιες από τις εμφανίσεις της μπορούν να χαρακτηριστούν «υπερβολικές», εκείνη συνεχίζει ακάθεκτη. Σημαντικό ρόλο στην αλλαγή αυτή του στυλ της, έπαιξε και ο πρώην σύντροφός της, Κάνιε Γουέστ.

Πριν τον δεσμό τους, η Τζούλια Φοξ προτιμούσε πιο «ασφαλείς» επιλογές. Ωστόσο, ο ίδιος από τις πρώτες κιόλας ημέρες ανανέωσε ολόκληρη τη γκαρνταρόμπα της και φρόντισε να της δώσει τις κατάλληλες συμβουλές για να τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της.

Στη νέα της εμφάνιση, η Τζούλια Φοξ επέλεξε μια κουκούλα fullface, η οποία λειτουργεί ταυτόχρονα ως μπουστάκι, το οποίο όμως, καλύπτει μόνο τις θηλές της.

Η ηθοποιός δημοσίευσε δύο στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και γρήγορα οι διαδικτυακοί της φίλοι τη γέμισαν likes και αποθεωτικά σχόλια.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Αναστασία Σιδηροπούλου: Μία “ρομαντική ψυχή” στο Love Island… η πολυτάλαντη Μοντέλο/fitness!

Μαίρη Χρονοπούλου: «Έζησα τραγικές ιστορίες, 20 χρόνια παράλυτη και παχύσαρκη»