Τζούλια Αλεξανδράτου: Τόσα χρήματα έχει βγάλει από το OnlyFans

Η Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί, διατηρεί σχεδόν καθημερινή επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Μάλιστα, την Τρίτη 3/1, το πρώην μοντέλο πραγματοποίησε στο Instagram ένα post, και κάλεσε τους ακολούθους της να της κάνουν όποια ερώτηση επιθυμούν.

Κάποιος από τους followers της τη ρώτησε σχετικά με το Only Fans, τη γνωστή συνδρομητική υπηρεσία περιεχομένου. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα στους δημιουργούς περιεχομένου, να λαμβάνουν χρηματοδότηση απευθείας από τους θαυμαστές τους σε μηνιαία βάση.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου διατηρεί λογαριασμό στη συγκεκριμένη πλατφόρμα την οποία εμπλουτίζει με δικό της περιεχόμενο.

Το αδιανόητο ποσό που βγάζει
Έτσι, όταν τη ρώτησαν πόσα χρήματα έχει κερδίσει από τον λογαριασμό της στο Only Fans, η ίδια απάντησε: «Τον τελευταίο χρόνο μισό εκατομμύριο. Το κάνω 6 χρόνια τώρα».

Άλλος follower τη ρώτησε: «Ο σύντροφός σου έχει μεγαλύτερη περιουσία από σένα;» με την Τζούλια να του απαντά αινιγματικά, με τους στίχους του τραγουδιού της «Στόχος είναι τα λεφτά».

Σε άλλη απάντησή της, η Τζούλια Αλεξανδράτου σχολίασε πως έχει αλλεργία στους φτωχούς και πως το περιεχόμενο του λογαριασμού της στο Only Fans περιλαμβάνει πολλά βίντεο με τον σύντροφό της.

Η φουσκωμένη κοιλίτσα και το φύλο του μωρού της Τζούλιας Αλεξανδράτου

Μπορεί η Τζούλια Αλεξανδράτου να θέλει να δίνει περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες στην πλατφόρμα του Onlyfans που είναι επί πληρωμή, ωστόσο προ ημερών είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία στην οποία μας έδειξε πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της, καθώς διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνη της και σύντομα θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι.

Το πρώην μοντέλο με τις τεράστιες επιτυχίες, πόζαρε στο φακό του κινητού της φορώντας μόνο μαύρα εσώρουχα θέλοντας να δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πόσο μεγάλη έχει γίνει η κοιλίτσα της.

Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος spoiler: Η Μαρία δίνει ένα γερό μάθημα στον Αλέξη

Scarlett Johansson – Σκάρλετ Γιόχανσον: Ολόγuμνη δεν αφήνει τίποτα στη φαντασία! – φωτογραφίες