Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια στη Σαουδική Αραβία με… ντεκολτέ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ έχει αλλάξει ολόκληρη σχεδόν τη ζωή της για χάρη του Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού με τη μεταγραφή του στην Αλ Νασρ, η οικογένεια εγκαταστάθηκε μόνιμα στο Ριάντ.

Ωστόσο, οι κανονισμοί στο συντηρητικό βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας δεν θα κυλήσουν πολύ εύκολα για τη σύντροφο του ποδοσφαιριστή, η οποία είναι γνωστή για το σέξι ντύσιμό της.

Η Ροντρίγκεζ καλείται να αλλάξει τον τρόπο που ντύνεται δημόσια και εφεξής ​​θα πρέπει να ακολουθήσει τον κανονισμό περί δημόσιας ευπρέπειας.

Ήδη έχει κάνει μία προσπάθεια να συμμορφωθεί με τη νοοτροπία των Σαουδάραβων, αφού πριν μερικές μέρες εμφανίστηκε φορώντας μία μαντίλα στο κεφάλι, πάντα συνυφασμένη με το προσωπικό της στιλ.

Στο σπίτι, ωστόσο, μπορεί να φορά ό,τι θέλει και να φωτογραφίζεται για να μοιραστεί φωτογραφίες της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Με αφορμή τα 29α γενέθλιά της, η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ έβαλε ξανά φόρεμα με ανοιχτό ντεκολτέ και γιόρτασε με την οικογένειά της, πιθανότατα στο σπίτι τους. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και τα 5 του παιδιά, δύο από τα οποία έχει αποκτήσει με την Ισπανίδα influencer, ποζάρουν στο πλευρό της και δίπλα από μία μεγάλη λευκή τούρτα.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Ροντρίγκεζ έγραψε:

«29 χρονών περιτριγυρισμένη από ανθρώπους και ανθρωπάκια που αγαπώ με όλη μου την καρδιά ♥️ Απεριόριστα ευγνώμων στον Θεό για όλα. Σας ευχαριστώ όλους που αφιερώσατε λίγο από τον χρόνο σας για να μου ευχηθείτε και να μου στείλετε τόση αγάπη».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgina Rodríguez (@georginagio)

Πηγή

Παντρεύτηκε η Μαρία Λέκκα: Φωτογραφίες χωρίς τον σύζυγό της και τα αρνητικά σχόλια περί διαφοράς ηλικίας

Ιερέας επισκέφτηκε την κόλαση και βασανίστηκε από δαίμονες: «Μου τραγουδούσαν Don’t Worry Be Happy» (video)