Τζώνης Καλημέρης αποκαλύπτει: Αδικία να περιορίζεται σε τρεις εκπομπές ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Ο Τζώνης Καλημέρης έκανε μια ενδιαφέρουσα παρατήρηση στην Κατερίνα Ζαρίφη το απόγευμα της Τετάρτης, λέγοντας: “Εγώ θα διαμαρτυρηθώ! Ε ναι, να κάνει και άλλη μία”. Ο λόγος για την επερχόμενη τριπλή τηλεοπτική παρουσία του Γρηγόρη Αρναούτογλου και την προσπάθεια της Μαρίνας Σάττι με το “Ζάρι” στη Eurovision.

Ο Τζώνης Καλημέρης επαινεί τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το κουράγιο του και τις τρεις εκπομπές που θα παρουσιάσει φέτος. Αναρωτιέται όμως αν δεν είναι μια αδικία και απαιτεί να κάνει κι άλλη μία. Εκφράζει την άποψη πως το ταλέντο του Γρηγόρη τον καθιστά ικανό να ανταπεξέλθει σε τόσες υποχρεώσεις, αλλά ο ίδιος αν ήταν στη θέση του θα ήθελε να ξεκουραστεί λίγο περισσότερο.

Αναφερόμενος στην προσπάθεια της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision με το τραγούδι “Ζάρι”, ο Τζώνης Καλημέρης πιστεύει πως η εκπροσώπηση θα είναι επιτυχής και εύχεται να μπει στην 10άδα. Ωστόσο, δεν άρεσε στον ίδιο το βιντεοκλίπ του τραγουδιού, αν και πιστεύει πως η Μαρίνα είναι ταλαντούχα και μπορεί να κάνει την έκπληξη στον διαγωνισμό.

Written by admin

Ο Θυμωμένος Ραντμαν της Τσέλσι: Ένας Οπαδός που έφυγε στα 27 του

Τέλος το Survivor; Αποχωρούν και τα 3 μεγάλα φαβορί, σε απόγνωσή ο Ατζούν παρακαλάει τον Λιανό να τους αλλάξει γνώμη