Τζόνι Βαβούρας: Η παλιά σύζυγός μου με κατηγορεί για οικογενειακή βία εδώ και 5 χρόνια

Ο Τζόνι Βαβούρας μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινό Σου Σου” με την Κωνσταντίνα Μαύρου αναφέρθηκε στο θέμα της χρήσης του δικαίου ως εργαλείο εκδίκησης από τις γυναίκες εναντίον των ανδρών τους. Ο μουσικός αποκάλυψε πως βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια σε διαμάχες με την πρώην σύζυγό του στα δικαστήρια.

Αναφορικά με την περίπτωση του φίλου του Γιάννη Γιοκαρίνη, δήλωσε ότι δεν μπορεί να πιστέψει τη βίαιη συμπεριφορά που του αποδίδεται, καθώς γνωρίζει και την άλλη πλευρά της ιστορίας από προσωπική του εμπειρία. Τόνισε ότι σε κάθε διαμάχη υπάρχουν πάντα δύο πλευρές και ότι η αντιμετώπιση της υπόθεσης απαιτεί ενδελεχή ανάλυση.

Σχετικά με τη δική του κατάσταση, ανέφερε ότι έχει υποστεί ψευδείς μηνύσεις για οικογενειακή βία από την πρώην σύζυγό του, ενώ συνεχίζεται η διαμάχη αυτή εδώ και πέντε χρόνια. Εξέφρασε την άποψη ότι πολλές φορές οι γυναίκες χρησιμοποιούν τον νόμο ως μέσο εκδίκησης κατά των συντρόφων τους, χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τις αντίθετες πλευρές της υπόθεσης.

Η συνέντευξη αυτή του Τζόνι Βαβούρα αναστάτωσε το κοινό και προκάλεσε συζητήσεις για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται οι υποθέσεις οικογενειακής βίας και διαζυγίων στην ελληνική κοινωνία.

Written by admin

Latest

Δυστυχώς μαθεύτηκε για την Κέιτ Μίντλετον: Δύσκολες ώρες ξανά για την πριγκίπισσα, της ανακοίνωσαν τα άσχημα νέα

Σάκης Τανιμανίδης: Έχουμε σκεφτεί με τον Γιώργο Μαυρίδη να κάνουμε ξανά το World Party, ο 1ος κύκλος έκλεισε λίγο απότομα