Νοβακ Τζόκοβιτς: Θα μάθετε σύντομα για το Australian Open

Spoilers

Θα μείνει τελικά εκτός Australian Open ο «Βασιλιάς» του τουρνουά με 9 κατακτήσεις; Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν αινιγματικός στην τελευταία του συνέντευξη αναφέροντας ωστόσο ότι ο κόσμος θα μάθει σύντομα.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν είχε όρεξη για να πει πολλά αναφορικά με το τι έχει σκοπό να για τη συμμετοχή του στο Australian Open.

Ο Τζόκοβιτς αγωνίστηκε αυτή την εβδομάδα με τα χρώματα της Σερβίας στο Davis Cup όπου και η χώρα του έφτασε ένα βήμα πριν τον τελικό αλλά αποκλείστηκε τελικά στο τελευταίο ματς από την Κροατία. Ο ίδιος πάντως ήταν άριστος σημειώνοντας μόνο νίκες χωρίς να χάσει σετ.

Με το τέλος της παρουσίας της Σερβίας στη διοργάνωση ακολούθησε συνέντευξη τύπου στην οποία το νο.1 της ATP rankings δέχτηκε καταιγισμό ερωτήσεων. Το θέμα της Αυστραλίας όπως είναι φυσικό τράβηξε το ενδιαφέρον με τους δημοσιογράφους να θέλουν να μάθουν την τελική απόφαση του Νόλε.

Ο ίδιος ωστόσο δεν φάνηκε να έχει ιδιαίτερη όρεξη. Βρισκόμενος στο τέλος μίας μεγάλης σεζόν και μετά από τον αποκλεισμό, ο Τζόκοβιτς δεν θέλησε να πει πολλά για το τι θα γίνει μετά και την ανακοίνωση του Australian Open ότι μόνο εμβολιασμένοι παίκτες θα μπορούν συμμετέχουν.

Αναλυτικά τι ανέφερε ο Τζόκοβιτς:

«Ξέρω τι θέλετε να ρωτήσετε. Θα σας ενημερώσω. Δεν μπορώ να σας δώσω ημερομηνία. Προφανώς και η Αυστραλία βρίσκεται κοντά έτσι θα ξέρετε αρκετά σύντομα.

Προφανώς θα προσπαθήσω να χρησιμοποιήσω τις επόμενες μέρες ώστε να προσπαθήσω να αναζωογονηθώ, να αναρρώσω και να ξεχάσω το τένις.

Καταλαβαίνω ότι θέλετε κάποιες απαντήσεις αλλά είμαι αρκετά κουρασμένος από το τέλος της σεζόν. Προτιμώ να περάσω ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά μου, να ξεκουραστώ και θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον.»

Η απόφαση της διοργάνωσης της Αυστραλίας έχει πέσει σαν κεραυνός αιθρία στον κόσμο του τένις.

Το Australian Open είναι με διαφορά το πιο πετυχημένο τουρνουά Grand Slam του Νόβακ Τζόκοβιτς. Ενδεχόμενη απουσία του την ώρα που κυνηγάει ιστορικά ρεκόρ αλλά και να περάσει τους Ναδάλ και Φέντερερ σε κατακτήσεις Slam (έχουν και οι 3 από 20) θα είναι μία μαύρη σελίδα στην ιστορία τένις και ένας ανεκδιήγητος αποκλεισμός για τον 34χρονο Σέρβο τενίστα.

Big Brother spoiler: Έγινε πρόταση γάμου στο παιχνίδι! – Ποιοι πάνε στον ημιτελικό

Spoilers

Ανατροπή με τον θάνατο του 25χρονου στη Θεσσαλονίκη: Ευθύνεται ο φροντιστής