Τζένιφερ Άνιστον – Σάντρα Μπούλοκ: Παπαράτσι τις «έπιασε» να βγαίνουν μαζί από πλαστικό χειρουργό

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες με την Τζένιφερ Άνιστον και τη Σάντρα Μπούλοκ να βγαίνουν μαζί από ιατρείο πλαστικής χειρουργικής.

Διεθνή πρακτορεία, όπως η Daily Mail δημοσίευσαν το στιγμιότυπο, με την 55χρονη Άνιστον και την 59χρονη Μπούλοκ, να εξέρχονται του ιατρείου, που το ίδιο πρακτορείο αναφέρει ότι ειδικεύεται σε λίφτινγκ προσώπου και ρινοπλαστική.

Δείτε τo στιγμιότυπo

Jennifer Aniston, 55, and Sandra Bullock, 59, are seen leaving a plastic surgery office in Connecticut that is known for facelifts and rhinoplasty https://t.co/jjmBNeJ28u pic.twitter.com/S4oOIzi724

— Daily Mail Online (@MailOnline) March 28, 2024

Σύμφωνα με την Daily Mail μαζί τους ήταν και η σύζυγος του ηθοποιού Τζέισον Μπέιτμαν, Αμάντα Άνκα.

Οι τρεις τους εθεάθησαν να φεύγουν από το Retreat At Split Rock που βρίσκεται στο Γκρίνουιτς του Κονέκτικατ. Είναι ένα από τα δημοφιλή ιατρεία που επισκέπτονται αστέρες της τηλεόρασης και του κινηματογράφου. «Ειδικεύεται σε επεμβάσεις του άνω και του κάτω μέρους του προσώπου, οι οποίες κοστίζουν περίπου 50.000 έως 100.000 δολάρια η καθεμία, καθώς και ανελίξεις φρυδιών και ματιών που κυμαίνονται γύρω στα 30.000 δολάρια η καθεμία» γράφει το δημοσίευμα.

Για την επίσκεψη στον πλαστικό χειρουργό, ντύθηκαν κάζουαλ με μαύρα ρούχα για να περάσουν όσο το δυνατό πιο απαρατήρητες. Ωστόσο, το καπέλο της Άνιστον που φόρεσε μάλλον για να κρύψει το πρόσωπό της, όπως επισημαίνει η Daily Mail, ήταν εκείνο που τράβηξε την προσοχή.

# πλαστικός # Σάντρα Μπούλοκ # Τζένιφερ Άνιστον

Πηγή

Η επιθυμία της Παναγιώτας Βλαντή: Να μαθευτεί ο γάμος της μετά

Η σημασία της Κατερίνας Λέχου στο δράμα ‘Είσαι το ταίρι μου’ όπως αντιλαμβάνεται ο ρόλος της