Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Πήραν την ευλογία του Ιερώνυμου!

Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Πήραν την ευλογία του Ιερώνυμου!

March 22, 2021

Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Πήραν την ευλογία του Ιερώνυμου! Λίγο πριν την μεγάλη μέρα, ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού επισκέφτηκαν τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στη Μονή Πετράκη, με σκοπό να πάρουν την ευχή του λίγο πριν τον γάμο. Σε δύο εβδομάδες ακριβώς, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας θα ενώναν τις ζωές τους μία για πάντα!

Η εξομολόγηση της Τζένης Μπαλατσινού: “Όταν ανακοίνωσα…”

Το λαμπερό ζευγάρι πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 στον ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων, στον Λυκαβηττό και να παντρευτεί ενώπιον Θεού. Λίγο πριν την μεγάλη μέρα, ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού επισκέφτηκαν τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στη Μονή Πετράκη, με σκοπό να πάρουν την ευχή του λίγο πριν τον γάμο.

Βασίλης Κικίλιας – Τζένη Μπαλατσινού: Έφαγαν τα καλύτερα παϊδάκια στο Μέτσοβο!

Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε μια πολύ κομψή εμφάνιση, επιλέγοντας ένα φόρεμα σε μπεζ απόχρωση. Η Τζένη Μπαλατσινού έφτασε στην Μονή πιασμένη χεράκι-χεράκι με τον αρραβωνιαστικό της και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, κρατώντας στο χέρι της ένα δώρο για τον Αρχιεπίσκοπο. Ο Βασίλης Κικίλιας φίλησε το χέρι του Αρχιεπισκόπου, ενώ η Τζένη Μπαλατσινού φίλησε στο μάγουλο τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ: Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ… ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ

Δες την φωτογραφία από τη συνάντησή τους:

ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ – ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ: ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΙΝΑΙ FULL IN LOVE ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙ!

“Σήμερα το πρωί επισκεφτήκαμε τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδας κ. Ιερώνυμο και μας έδωσε την ευλογία του για το γάμο μας. Ιδιαίτερη τιμή και συγκίνηση!”, ήταν το μήνυμα του Βασίλη Κικίλια στα social media.

Survivor spoiler διαρροή 22/3: Αυτοί είναι οι δύο πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα

Τζένη Μπαλατσινού: Την «τσάκωσαν» να βουρτσίζει τα δόντια της video