Τζένη Μπαλατσινού: Το πέτρινο σπίτι στην Πάτμο με την εντυπωσιακή θέα και οι ετοιμασίες για τη βάφτιση

tzenh mpalatsinou

Τζένη Μπαλατσινού: Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε μία απόδραση στο αγαπημένο της νησί, την Πάτμο. Άλλωστε εκεί έχει και σπίτι, το οποίο βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα.

Τζένη Μπαλατσινού: Το πέτρινο εξωχικό στην Πάτμο

Στο εξωχικό της σπίτι στην Πάτμο βρίσκεται η γνωστή παρουσιάστρια. Δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από το πέτρινο εσωτερικό του και μας έδωσε την ευκαιρία να πάρουμε μία γεύση από την διακόσμηση που έκανε με γούστο και μεράκι.

Τζένη Μπαλατσινού: Το πέτρινο σπίτι στην Πάτμο με την εντυπωσιακή θέα και οι ετοιμασίες για τη βάφτιση

Όπως θα δείτε και εσείς, ξεχωρίζει για την μοναδική θέα στη θάλασσα, ενώ θα διαπιστώσετε πως υπάρχουν πολλά φανάρια, γλάστρες και μαξιλάρες. Κατά καιρούς, η Τζένη έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες από το εξωχικό της. Πέρυσι, όταν είχε πάει στο νησί ήταν έγκυος στον γιο της, ενώ φέτος θα τον έχει μαζί της.

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στο λογαριασμό της:

Τζένη Μπαλατσινού: Οι ετοιμασίες για τη βάπτιση του γιου της

Σύμφωνα με της πληροφορίες, η Μπαλατσινού και ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, προετοιμάζονται για τη βάπτιση του 5,5 μηνων γιου τους, ο οποίος θα πάρει το όνομα Παναγιώτης – Αντώνιος. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού “ΟΚ!”, η βάπτιση θα γίνει τον Ιούλιο στην Πάτμο, ενώ νονά θα είναι η φίλη της Τζένης, Βιολέττα Λάππα. Η γνωστή παρουσιάστρια έχει δηλώσει πολλές φορές πως η Πάτμος είναι ο επίγειος παράδεισός της και ήδη προετοιμάζει τη βάπτιση του γιου της

σακης κατσουλης

Survivor Spoiler: Ποιος κερδίζει τη δεύτερη ασυλία;

νταφυ

Survivor spoiler: Ο Τριαντάφυλλος έκανε μόνος του σ3ξ στο Survivor