Τζένη Μπαλατσινού ΠΛΑΝΤΑΞΕ στο ΚΛΑΜΑ: Τα ΔΡΑΚΡΥΑ της ΜΑΝΑΣ την ώρα του αποχωρισμού.

Τζένη Μπαλατσινού ΠΛΑΝΤΑΞΕ στο ΚΛΑΜΑ: Τα ΔΡΑΚΡΥΑ της ΜΑΝΑΣ την ώρα του αποχωρισμού.

Τζένη Μπαλατσινού ΠΛΑΝΤΑΞΕ στο ΚΛΑΜΑ: Τα ΔΡΑΚΡΥΑ της ΜΑΝΑΣ την ώρα του αποχωρισμού. Οι… περιπετειώδεις διακοπές για την Τζένη Μπαλατσινού και τα παιδιά της ΤΟ 2018. Μετά από το κρι – κρι στα βράχια, τα ανυπόστατα άρθρα για το τρακάρισμα και το… ψητό χταπόδι σειρά είχε το κλάμα στο λιμάνι.

Τζένη Μπαλατσινού throwback: Οι ξέγνοιαστες πόζες της στην Πάτμο

Η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια που έκανς τις διακοπές στο αγαπημένο της νησί μαζί με τα παιδιά της, ενα βράδυ κατάφερε με τα δάκρυά της να κρατήσει κοντά της, την κόρη της Αμαλία για λίγες μέρες ακόμη.

Η Τζένη Μπαλατσινού και η βόλτα της με τον Κικίλια junio

Όπως είδαμε στα instagram stories της Αμαλίας, καθώς την πήγε η μετέρα της στο λιμάνι για να πάρει το πλοίο της επιστροφής, συγκινήθηκε και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, την ώρα του αποχωρισμού.

ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ: ‘“ΝΙΩΘΕΙΣ ΣΑΝ ΝΑ ΓΛΙΣΤΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ…’

Η Αμαλία αγαπά πολύ την ίδια αλλά και το νησί της Αποκάλυψης κι έτσι αποφάσισε να παρατείνει τις διακοπές της στο πλευρό της μητέρας της κα ινα της κάνει το χατήρι.

Ξέσπασε σε λυγμούς! Δείτε τι είπε…

Αύριο, Παρασκευή, το Πρωινό mou κατεβάζει αυλαία και χθες οι συντελεστές τους πραγματοποίησαν ένα απογευματινό πάρτι.

Μετά την προβολή των πλάνων και των δηλώσεων, η ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο πλατό ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη. Ο Πέτρος Κωστόπουλος -που δήλωσε ότι δεν θα συνεχίσει άλλη σεζόν στην εκπομπή- φορούσε τα γυαλιά του για να μη φαίνονται τα μάτια του, ενώ η Τζένη Μπαλατσινού δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα.

«Εγώ, επειδή αύριο θα γίνεται χαμός και όλοι θα ευχαριστείτε, θέλω να ευχαριστήσω σήμερα. Να κάνω το φινάλε σήμερα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς -δε λέω για να μη φάω χρόνο όλα τα ονόματα. Και να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον άντρα μου για την ευκαιρία που μου έδωσε…», είπε ανάμεσα σε λυγμούς η παρουσιάστρια του Πρωινό mou.

Η Τζένη Μπαλατσινού πρόσθεσε: «Επίσης, να πω ότι πέρασα υπέροχα και δεν το λέω κλισέ. Πέρασα υπέροχα σε μια πολύ περίεργη χρονιά για μένα. Ευχαριστώ»…

. Τζένη Μπαλατσινού ΠΛΑΝΤΑΞΕ στο ΚΛΑΜΑ: Τα ΔΡΑΚΡΥΑ της ΜΑΝΑΣ την ώρα του αποχωρισμού. – -.

ΝΙΚΗΣΑΝ! Σπυρόπουλος – Κιμούλης! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ κανείς να τους ΑΓΓΙΞΕΙ! Έτσι ΤΙΝΑΞΑΝ από πάνω τους τη ΡΕΤΣΙΝΙΑ!

Ιωάννα Τούνη: «Μαζεύτηκαν κάτω από το σπίτι μου 6 αγόρια και με έφτυναν»