Τζέιμς Καφετζής: Τι απάντησε για το σκηνικό με την Ιωάννα Μαλέσκου

tzeims-kafetzis:-ti-apantise-gia-to-skiniko-me-tin-ioanna-maleskou

Η κάμερα του «Ευτυχείτε» συνέλαβε τον Τζέιμς Καφετζή, την Άννα Μαρία Βέλλη και τον Νίκο Μπάρτζη και τους ζήτησε να σχολιάσουν την επιστροφή του Τριαντάφυλλου και να προβλέψουν τον νικητή του «Survivor 2021».

Η Έλενα Πολυκάρπου και η κάμερα του «Ευτυχείτε» έστησαν καρτέρι στο Τζέιμς Καφετζή, την Άννα Μαρία Βέλλη και τον Νίκο Μπάρτζη και κατάφεραν να τους αποσπάσουν λίγα λόγια στο περιθώριο των συναντήσεων που έχει η τριάδα με παράγοντες της τηλεοπτικής αγοράς.

Οι τρεις φίλοι που παραμένουν αχώριστοι μετά από την επιστροφή και του τελευταίου στην Ελλάδα απάντησαν στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου, αρχίζοντας από την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου από το παιχνίδι.

«Δεν το περιμέναμε» ήταν η αντίδραση των τριών, οι οποίοι προφανώς είχαν την εντύπωση πως ο τραγουδιστής θα έφτανε στο τελικό ή, έστω, πολύ κοντά και ο Τζέιμς αποκάλυψε ότι ο Τριαντάφυλλος του έστειλε μήνυμα στο Instagram».

Όσο για το ποιον ή ποια θα ήθελαν να δουν στο «βάθρο» του νικητή, ο Τζέιμς είπε ότι θα ήθελε να κερδίσει κάποιος που ήταν μέσα από την αρχή. «Είναι πιο δίκαιο» σχολίασε ο τέως παίκτης του «Survivor 2021», ο οποίος πρόσθεσε ότι ο Ηλίας Μπόγδανος, αν και δεν ήταν μέσα από την πρώτη ημέρα, έχει πεινάσει. «Μετά τους δύο μήνες είναι πιο light», πρόσθεσε ο Τζέιμς.

Τέλος, ο Τζέιμς αναφέρθηκε στην επεισοδιακή αποχώρησή του από την εκπομπή «Love it» της Ιωάννας Μαλέσκου.

«Δεν νομίζω ότι ήμουν αγενής. Πήγα εκεί και είπα κάποια πράγματα που με έχουν ενοχλήσει και στο κάτω κάτω με κάλεσαν να πω τη γνώμη μου, να πω κάποια πράγματα.

Έφυγα γιατί μου είπε “καλό μεσημέρι” και θεώρησα ότι έπρεπε να φύγω» είπε ο παίκτης, ο οποίος έδωσε με τον τρόπο του «σήμα» ότι επιθυμεί να βάλει τελεία και παύλα σε αυτή την ιστορία.

Χamos

ΗΠΑ: Πολλοί δισεκατομμυριούχοι απέφυγαν την καταβολή φόρου

Χamos

Ν. Παππάς: Αβάσιμες και αναπόδεικτες οι σε βάρος μου κατηγορίες – Στις 29/6 το πόρισμα της προανακριτικής