Τζέιμς Καφετζής: Η επίσκεψη στον Νίκο Μπάρτζη στο Ζευγολατιό

Η επική ανάρτηση στο Instagram

tzeims-kafetzis:-i-episkepsi-ston-niko-mpartzi-sto-zevgolatio-–-i-epiki-anartisi-sto-instagram

Ο Τζέιμς Καφετζής βρέθηκε την Κυριακή στο Ζευγολατιό Κορινθίας για να υποδεχτεί τον φίλο του Νίκο Μπάρτζη μετά από την αποχώρησή του από το «Survivor 2021» και την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Δεν πρόλαβε καλά καλά να απολαύσει την επιστροφή στο σπίτι του και τις φροντίδες των δικών του ανθρώπων και πήρε πάλι τους δρόμους. Ο λόγος για τον Τζέιμς Καφετζή, τον τέως παίκτη του «Survivor 2021» ο οποίος, μετά από την αποθεωτική υποδοχή που του επιφύλαξαν οι συμπατριώτες του στη Ρόδο και μερικές ημέρες ανάπαυλας, παρέα με την Άμι Γιάμι – Άννα Μαρία Βέλλη, επιβιβάστηκε ξανά στο αεροπλάνο για να συναντήσει τον Νίκο Μπάρτζη κατά την επιστροφή του στο Ζευγολατιό.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Τζέιμς το μεσημέρι της Κυριακής, με ένα χιουμοριστικό instastory με τίτλο: «Και έχω τούτο το μαράζι, που να βρω τον Νίκο Μπάρτζη».

Και συνέχισε με μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram στην οποία εικονίζεται δίπλα στον Νίκο, κρατώντας στο χέρι ένα ταψί με το «θρυλικό» γαλακτομπούρεκο της μητέρας του Μπάρτζη.

 

siopilos-dromos:-deite-edo-to-6o-epeisodio

Σιωπηλός Δρόμος: Δείτε εδώ το 6ο επεισόδιο

Survivor spoiler 24/5: Σάκης και Μαριαλένα ήρθαν πιο κοντά από ποτέ video